Koste, gulvskrubber, børster mv.

I kategorien her finder du et bredt udvalg af redskaber til diverse rengøringsopgaver på gulv. Er din opgave at fjerne almindelig skidt, fedt, fugtig snavs eller vand fra dit gulv? Så finder du din rengøringsløsning i denne kategori. Fejekoste, gulvskrubbere og sweepere er blot eksempler på kategoriens produkter. Skulle du have spørgsmål til denne kategori eller andet, er vi til rådighed på + 45 70 40 45 00.

Alle produkter i “Koste, gulvskrubber, børster mv.”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
product_brand
filter_bredde
filter_baeredygtig
certifications
filter_diameter
filter_foedevarekontakt
Egnet til fødevarekontakt
filter_farve
filter_kostehaar
filter_kompletsaet
filter_laengde
filter_laengde_paa_skaftet
filter_materiale
filter_drejeled
filter_sideborste
filter_udskifte_afstovningsmoppe
Mulighed for at udskifte afstøvningsmoppe
price
Pris
filter_produkttype
filter_separat_skaft
Separat skaft skal anvendes
filter_stivhed
filter_vaskbar
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 65 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 65 produkter

Sorter stigende

Nedenfor kan du læse mere om kategoriens brede udvalg af kvalitetsprodukter. Savner du et bestemt produkt i kategorien? Vi har mulighed for at bestille varer hjem. Kontakt os på + 45 70 40 45 00, hvor vi glædeligt tager imod opkald. Kategorien “Koste, gulvskrubber mv.” har et stort udvalg af rengøringsmidler til forskellige opgaver på gulv. Heriblandt fejekost, gulvskrubber, gulvskraber, sweeper m.m.

Fejekoste

Vores fejekoste kommer bl.a. fra Vikan, som er en af verdens førende producenter af rengøringsløsninger med mere end 100 års erfaring. Du finder en bred variation blandt vores fejekoste. Kostene fra Vikan er velegnet til brug i restauranter, køkkener m.m. Hvid, grøn, gul og rød er alle farver i plastik, som du kan vælge iblandt. De mange farvemuligheder gør det muligt, at farvekoordinere, således at hver kost bruges på bestemte områder. Udvalget inkluderer også fejekoste i træ, som er optimale til glat cement og klinkegulve i lagerbygninger og på værksteder. Blandt kostene findes der både bløde fejekoste til opsamling af finere snavs samt stive fejekoste til at fjerne fastsiddende snavs fra gulv. Fejekostene fås i størrelsen 400-600 mm, hvilket er ideelt til opsamling af snavs på både mindre og større områder. Alle produkterne er kostehoveder med gevind, som monteres på det hygiejniske kosteskaft fra Vikan eller mærkets træskafter. Fås i forskellige længder.

Gulvskrubbere

Kategorien her byder også på gulvskrubbere. En gulvskrubbe kan anvendes til effektiv vask af gulv og vægge. Modsat normale koste, kan gulvskrubbere derfor benyttes til at fjerne både snavs og fedt fra gulve og vægge. Det er netop den ekstra modstandsdygtige børste, som gør dette muligt. En gulvskrubber kan dog også benyttes til ganske almindelige feje opgaver. Vores udvalg tilbyder forskellige gulvskrubbere i størrelserne 295 og 470 mm efter behov. Gulvskrubberne er fra Vikan og yderst funktionelle og rubuste.  Et godt eksempel findes her.

Gulvskrabere og sweeper

En gulvskraber er det optimale redskab til at fjerne vand fra diverse overflader med fuger. Vores udvalg inkluderer gulvskraber med drejeled fra kvalitetsbevidste Vikan. Drejeledet gør det nemmere at komme omkring stole og andre genstande på gulvet. Der er altså tale om en effektiv og brugervenlig gulvskraber. Den er tilgængelig i størrelserne 40- og 60 cm. Til fjernelse af vand eller andet fugtig snavs, kan også anvendes vores sweeper fra mærket Vileda. Det kan benyttes til fjernelse af både tørt snavs og væske, hvilket gør den utrolig nyttig.

Andet i kategorien

I kategorien “Koste, gulvskrabere mv.” finder du også støvkost til mindre feje opgaver samt afstøver til fjernelse af støv.
Glem ikke! Som kunde hos HUMA er du altid garanteret 3 ting. Prisgaranti, mængderabat og god kundeservice.  

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler