Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen 9:30-11:30 tirsdag/torsdag

Webshoppen er åben over hele sommeren. Mindre forsinkelser kan dog forekomme pga. COVID-19. Se vores store udvalg af håndsprit og hygiejneprodukter, ved at klikke her

Gulvsæbe med pleje (vaskeplejemiddel)

I kategorien her finder du forskellige former af kemi til vask af gulve, herunder både specielprodukter og helt almindelige gulvsæber. Vælg mellem produkter henholdvis med og uden voks, fra eksempelvis Trip Trap, Probat, Prime Source, Diversey Sealed Air, Ecolab og selvfølgelig vores eget HUMA-brand. Har du brug for hjælp til valg af den rette gulvsæbe og vaskeplejemiddel, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning.

Viser 1-16 af 30 produkter i denne kategori
HUMA Gulvsæbe u. voks m. parfume
SPAR26%
  • TILBUD

HUMA Gulvsæbe, u. voks, m. parfume, 5 L

Før 116,25 kr 86,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

Restparti: HUMA Trappevask, m. parfume, 5 l SPAR25%
  • TILBUD

Restparti: HUMA Trappevask, m. parfume, 5 l

Før 148,75 kr 111,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

produktfoto-mangler
SPAR24%
  • TILBUD

Restparti: HUMA Gulvsæbe, med voks, uden parfume, 5 L

Før 131,25 kr 100,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

Viser 1-16 af 30 produkter i denne kategori

Stort udvalg af gulvsæbe fra Trip Trap, Probat, Ecolab og Sealed Air Diversey Care

Uanset om du er på jagt efter gulvsæbe til privaten, til kontoret eller til rengøringfirmaet, har vi hvad du skal bruge her på HUMA.dk – og det vi ikke allerede har oprettet online, kan vi med stor sandsynlighed skaffe hjem til dig på ganske få dage. Vælg eksempelvis imellem gulvsæbe med og uden voks, fra eksempelvis Sealed Air Diversey, Ecolab og endelig vores egen HUMA-serie. Mange af vores produkter fås både i 1-liters flasker samt i 5 liters dunke. Desuden fås også vaskeplejemiddel til Diversey’s TASKI IntelliDose-system, samt Diversey’s SmartDose-system hvor der er indbygget en doseringsenhed i dunken. Sidst men ikke mindst har vi kendte forbrugerbrands såsom Probat og Trip Trap, hvor vi fører træsæber til almindeligt gulv, hvidt trægulv samt vaskeplejemiddel til klinker og fliser.

Vaskeplejemiddel – et nødvendigt onde hvis du vil passe på dit gulv

Når det kommer til gulvrengøring, benytter langt fra alle desværre den rette kemi. Helt specifikt, vælger mange folk at benytte universalrengøringsmiddel til rengøring af deres gulve. Dette er egentlig ikke særligt mærkeligt, da man på produktets etiket kan læse, at det kan bruges til rengøring af inventar, gulve og alle andre overflader som tåler vand. Universalrengøringsmidlet gør da også sit arbejde i forhold til at rengøre gulvet. Problemet opstår blot ved at universalrengøringsmiddel rent faktisk kan være for effektivt, når det kommer til at fjerne belægninger på gulvet. Således vil man kunne fjerne den beskyttende hinde, som mange typer af vaskeplejemiddel efterlader.

Dette er problematisk såfremt at der ikke opbygges et nyt plejelag, som kan beskytte gulvet. Og da universalrengøringsmiddel som udgangspunkt ikke opbygger et plejelag, vil det betyde at dit gulv ikke løbende plejes. Alt efter hvilket gulv som du har, kan dette faktisk have stor betydning. Har du eksempelvis et linoliumsgulv, anbefaler vi stærkt at du benytter rigtig gulvsæbe – det som i profesionelle termer går under betegnelsen vaskepleje eller vaskeplejemiddel. Linolium er nemlig en gulvtype ofte består af linolie eller andre organiske materialer, hvilket gør at gulvet kan sprække og eller begynde at blive mat, såfremt at der ikke opbygges et plejelag af eksempelvis kalksæbe og kokosolie.

Har du et polishbehandlet gulv, eller et gulv hvor der over tid er blevet opbygget et for stort sæbelag, kan du gøre brug af univeralrengøringsmiddel til at rengøre gulvet til bunds. Enkelte vælger at gøre dette med faste intervaller, hvilket går under betegnelsen vekselvask.

Korrekt dosering af gulvsæben er vigtig

Professionel gulvrengøringsmiddel er meget koncentreret – ofte mange gange mere koncentreret, end gulvsæber som kan købes i supermarkederne. Derfor skal der overraskende lidt vaskeplejemiddel, til at sikre et optimalt blandingsforhold, når du bruger professionelle kemiprodukter. Mange danskere er dog vant til at dosere efter øjemål, hvilket næsten altid medfører overdosering. Udover at gøre rengøringen dyrere, betyder det også at du risikerer at opbygge mere sæbe på gulvet, end at du kan nå at vaske af igen, næsten gang gulvet vaskes. Dette betyder at der blot vil blive opbygget mere og mere sæbe, som følge at der er for meget gulvsæbe i vaskeblandingen, hvilket i sidste ende vil medføre en trist og grumset gulvoverflade.

Vores råd i forhold til brug af vaskeplejemiddel er derfor klart: hold dig til de doseringsforhold som opgives på flasken eller dunken.