Rengøringssvampe

I denne kategori kan du finde et stort udvalg af svampe til forskellige rengørings formål og forskellige typer af overflader. En svamp er mere ergonomisk på grund af sin højde og størrelse, som ligger godt i hånden. Den har som regel en slibefunktion, som gør den bedre til at fjerne snavs og kalk. I denne kategori finder du også ridsefrie svampe, som er gode til de mere følsomme overflader. Er du i tvivl om hvilken svamp du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 70 40 45 00 hvor vi står klar til at råde og vejlede dig. Du kan læse meget mere om de forskellige rengøringssvampe og deres egenskaber under hvert enkelt produkt.

Alle produkter i “Svampe”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 21 produkter

Sorter stigende
 1. vileda-puractive
  Vileda Pur Active, Ridsefri Rengøringssvamp
  Ned til 16,25 kr.
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 21 produkter

Sorter stigende

Rengøringssvampe har mange funktioner og det er ikke alle der er lige gode til alle formål. Kvaliteten er også meget forskellig og som oftest hænger pris og kvalitet sammen. Vi har her hos HUMA udvælgt de bedste rengøringssvampe for at sikre vores kunder de bedste løsninger.

Mirakelsvampe

Melaminsvamp også kendt under navnet “mirakelsvamp” eller “nanosvamp”. De fås i forskellige udgaver, men princippet er det samme, nemlig at de nemt og effektivt fjerner kuglepen, rødvinspletter på trægulv og andre former for fedt, snavs og besværlige mærker/pletter. Mirakelsvampen kan godt virke lidt for effektivt på malede, lakerede og rustfrie overflader. Så vær påpasselig ved anvendelse af svampen på disse overflader.

Svampe med slibemiddel

Nogle svampe indeholder slibemiddel og skal derfor kun anvendes på overflader som ikke tager skade af dette. Har man sarte overflader, som man skal rengøre, såsom toiletkummer eller amaturer, kan det anbefales at man anvender en ridsefri svamp som Scotch-Brite eller Vileda Pur Active, for ikke at ødelægge belægningen og efterlade ridser.

Vileda Pur Active

Rengøringssvampe fra Vileda Pur Active indeholder ingen slibemiddel og er en genial svamp til de fleste formål. Svampen fås i forskellige farver, som gør den velegnet til farvebestemt rengøring. Farvebestemt rengøring er når man anvender en bestemt farve svamp til et bestemt formål, for ikke at sprede bakterier rundt. Eksempelvis en grøn til toilettet og en rød til køkkenet. Denne rengøringssvamp kan bruges på mange forskellige overflader, da den ikke ridser. Herunder kan du anvende den på både gryder, pander, toiletkumme og håndvask, uden at ridse eller skade overfladen. Det er også et godt alternativ til den klassiske grydesvamp, som mange anvender til opvask.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler