Rodalon Desinfektionsmiddel til indendørs brug. Produktet er uden klor, bleger ikke og er lugtfrit. Brug eksempelvis Rodalon Indendørs til at dræbe bakterier, fjerne dårlig lugt samt til generel desinfektion.

Rodalon Indendørs, desinfektionsmiddel, 1 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
AB-212165
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 10:46 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 7 stk.70,00 kr.0% pr. stk.
  • 8 - 15 stk.66,50 kr.5% pr. stk.
  • 16 - 39 stk.63,00 kr.10% pr. stk.
  • > 39 stk.59,50 kr.15% pr. stk.
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser
70,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rodalon er nok Danmarks mest kendte desinfektionsmiddel. Produktet kan anvendes til en lang række opgaver, herunder til brug i køkken, bad og på toilettet. Rodalon Indendørs har ikke en blegende effekt, hvilket gør at det både kan bruges på tekstiler, men ligeledes plastoverflader, fliser med videre. Vi anbefaler at produktet påføres med klud, svamp, børste eller sprøjte-lanse. Undlad at blande Rodalon med sæbe, da dette blot nedsætter produktets effekt.

HUMA.dk fører ligeledes en Rodalon-variant, som kommer i klar-til-brug sprayflaske. Dette produkt kan ses under relaterede produkter, nederst på denne side.

Anvendelse/Dosering:

Køleskabe, frysere, ismaskiner og div. køkkenmaskiner: Benyt blandingsforholdet 1:10, og afvask grundigt. Skyl efter med rent vand.

Toiletkumme: Rodalon er ideelt til fjernelse af bakterier på og omkring toiletkummer. Anvend blandingsforholdet 1:10

Spækbrætter, knive, bordplader mv.Almindelig opvask fjerner nødvendigvis ikke alle bakterier fra spækbrætter med videre, hvorfor du kan overveje at desinficere disse med Rodalon Indendørs fra tid til anden. Benyt blandingsforholdet 1:10, og skyl efter med rindende vand.

Opvaskebørster mv.: Ønsker du at desinficere dine opvaskerbørster, kan du med fordel lave en 1:10 opløsning af Rodalon, og lade børsterne stå heri i ca. 15 minutter. Herefter skylles børsterne under rindende vand

Badeforhæng: Mange badeforhæng risikerer at få sorte pletter på grund af skimmelsvamp. For at modvirke dette, kan du overveje at lægge dit badeforhæng i en 1:10 brugsopløsning Rodalon, i op til 2 timer.

Badekar og bruserum: Rodalon Indendørs kan bruges til at forebygge sorte pletter og streger, i og omkring fuger (skimmelsvamp). Er skaden allerede opstået, kan du overveje at foretage desinfektion med Rodalon, og efterfølgende benytte et klorholdigt produkt med afblegende effekt.

Marmor: Rodalon må gerne anvendes på marmoroverflader i doseringsforholdet 1:10.

Type Koncentreret
Indhold 1 liter
Sprayfunktion Nej
pH-værdi koncentrat Ikke angivet
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Rodalon
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Rodalon Indendørs, desinfektionsmiddel, 1 L
4.75/ 5
2  Bedømmelser Baseret på 2 anmeldelser

Datablade

Produktblad AB-212165

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.