Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Våd- og tørstøvsugere

Her finder du vores udvalg af våd- og tørstøvsugere fra tyske Kärcher. Denne type støvsuger er særdeles idéel til blandt ande rengøringsfirmaer som ønsker en fleksibel støvsuger til både tørre og våde elementer. Ring blot 70404500 hvis du ønsker vejledning til valg af den mest optimale våd- og tørstøvsuger til netop dit/jeres behov.

8 varer
Kärcher NT 35/1 AP, våd/tørstøvsuger, 35 L SPAR38%
  • TILBUD

Kärcher NT 35/1 AP, våd/tørstøvsuger, 35 L

Før 3.695,00 kr 2.295,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 27/1 Me, Våd/Tør Støvsuger 27 liter

Kärcher NT 27/1 Me, Våd/Tør Støvsuger 27 liter

2.645,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 48/1, Våd/Tør Støvsuger 48 L

Kärcher NT 48/1, Våd/Tør Støvsuger 48 L

2.995,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 20/1 AP Te, våd/tør støvsuger, 20 L

Kärcher NT 20/1 AP Te, våd/tør støvsuger, 20 L

3.145,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 30/1 Tact Te L, våd-/tørstøvsuger, 30 L SPAR40%
  • TILBUD

Kärcher NT 30/1 Tact Te L, våd-/tørstøvsuger, 30 L

Før 5.845,00 kr 3.495,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 65/2 AP, Våd/Tør Støvsuger 2-motorer 65 L SPAR39%
  • TILBUD

Kärcher NT 65/2 AP, Våd/Tør Støvsuger 2-motorer 65 L

Før 8.145,00 kr 4.995,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

Kärcher NT 75/2 Tact2 ME Våd/Tør Støvsuger

Kärcher NT 75/2 Tact2 ME Våd/Tør Støvsuger

13.845,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

8 varer

Tysk kvalitet når det er bedst

Kärcher er et tysk brand som tilbyder effektive og ressource-bevarende rengøringssystemer. De arbejder hele tiden på at produktudvikle og tilbyde den bedste løsning til enhver rengøringsopgave. De stræber efter at tilgodese alle deres kunders behov og tilbyder derfor også et bredt sortiment af tilbehør til deres mange forskellige maskiner.

En af fordelene ved at vælge en tør- og vådstøvsuger fra Kärcher er at de findes med et bestemt system. Tact systemet er en rensefunktion, som gør at filteret holdes rent. Det fungere ved at filteret bliver slået ned, og derved kan støvsugeren afgive nogle bankelyde i forbindelse med rensningen, dette er dog helt normalt. Tact systemet kan slås til og fra afhængigt af hvad det er for noget skidt man behandler.

Vi her hos HUMA har valgt at forhandle Kärcher våd- og tørstøvsugere, da det er professionelle maskiner af højeste kvalitet, sammenlignet med de billigere alternativer, man kan finde i diverse super- og byggemarkeder. Kärchers maskiner er udviklet at daglig anvendelse, og er derfor også mere robuste og har en bedre holdbarhed.

Udover våd- og tørstøvsugere er det muligt at finde et bredt udvalg af tilbehør og reservedele her hos HUMA. Finder du ikke det du søgte, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70404500. Vi kan i de fleste tilfælde bestille det hjem du søger til din Kärcher maskine.

Fordelene ved en våd- og tørstøvsuger

Der er mange fordele ved at vælge en våd- og tørstøvsuger.

  • På grund af sin evne til at opsamle både tørt og vådt skidt, er det en effektiv industristøvsuger, som med fordel kan anvendes indenfor mange forskellige brancher, såsom fødevareindustrien og generel industri. Derudover er den også anvendelig inden for byggebranchen.
  • Våd- og tørstøvsugeren er mere hårdføre og kan klare grovere skidt og snavs end andre professionelle støvsugere som er beregnet til almindelig skidt. Støvsugeren kan med fordel opsamle både vådt og tørt skidt og er derfor ideel til forskellige rengøringsopgaver.
  • Våd- og tørstøvsugeren findes i forskellige størrelser, afhængig af hvor meget skidt og snavs man skal opsamle. Derudover findes industristøvsugeren også med regulerende hastighed, således at sugeevnen tilpasses den enkelte rengøringsopgave.
  • Støvsugeren findes desuden med mulighed for tilkobling af elværktøj og mulighed for opbevaring. På den måde sikre man at man altid har sit værktøj, tilbehør og andet udstyr lige ved hånden og kan anvende det.

Godt at vide om våd- og tørstøvsugere

En våd- og tørstøvsuger, kan med fordel anvendes uden pose. Skal man anvende den til både tørt og vådt snavs, kan det dog anbefales at man anvender en pose når der skal opsamles tørt skidt. Derved fjerner man blot posen, når man skal anvende støvsugeren til våd støvsugning. På den måde undgår man at skidtet samler sig en en fugtig klump inden i støvsugeren og besværliggør rengøringen af den.

Er du interesseret i en våd- og tørstøvsuger, kommer de med jævne mellemrum på kampagne her hos HUMA. Du kan se tilbudsmarkeringen på produkteterne.

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning til hvilken våd- og tørstøvsuger der vil passe bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500