Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Reservedele til våd/tør-sugere

I kategorien her, har vi samlet et udpluk af tilbehør og reservedele til Kärcher's våd- og tørstøvsugere. Har du brug for hjælp, vejledning, eller mangler måske en reservedel som ikke fremgår af kategorien her, står vi altid klar til at hjælpe. Ring blot +45 70404500.

9 varer
9 varer

Når våd-/tørstøvsugeren pludselig går i stykker er det rart at man kan finde reservedelene. Her hos HUMA har vi et stort udvalg i reservedele og tilbehør til våd-/tørstøvsugere fra Kärcher.

Med Kärcher er man garanteret tysk kvalitet, som giver dig som bruger en sikkerhed for holdbarhed og den rengørende effekt. Kärcher er derfor et velkendt mærke i rengøringsbranchen, som blandt andet har været med til at gøre dem til en af de største udbydere på markedet.

Man kan sagtens anvende reservedele fra andre ukendte brands, men så er der ingen garanti for kvaliteten og holdbarheden. Derfor anbefaler vi at man køber reservedelene fra Kärcher til til våd-/tørstøvsuger.

Her hos HUMA vil vi give vores kunder den bedste service, derfor har vi prisgaranti på alle vores produkter. Vi står altid klar med faglig hjælp og vejledning.