Leasing af gulvvaskemaskiner

Leasing af gulvvaskemaskiner

Hos HUMA.dk er det muligt at lease rengøringsmaskiner fra Kächer. Mange populære maskiner, som gulvvaskemaskiner, kan være en stor udgift for et firma at købe kontant, selvom det er tidsbesparende og dermed mandskabsbesparende. I så fald, kan det være en god løsning at lease, frem for at købe kontant. Du finder vores gulvvaskemaskiner i kategorien her.

Sådan fungerer det

Du vælger hvilken gulvvaskemaskiner du gerne vil lease ud fra vores udvalg. Det dog som udgangspunkt kun muligt at lease gulvmaskiner med en nypris over 19.995,- ekskl. moms. Selve leasingperioden løber typisk over 36 måneder og har et etableringsgebyr på 3.000,- Efter endt periode kan man frikøbe den pågældende gulvvaskemaskine for 10% af den oprindelige værdi. Dette giver en stor fordel i at man allerede kender produktet og ved at den kan klare den opgave som man måtte have.

Kärcher B 40W selvkørende gulvvaskemaskineFordele ved leasing

Der er mange fordel ved at lease frem for at betale for en dyr maskine kontant. Det kan nemlig være en stor post for mange små firmaer, hvor der er behov for rengøring, men måske ikke af samme grad som ved store selskaber. En gulvvaskemaskine kan hurtigt tjene sig selv ind på grund af mindre arbejdstimer, og derved undgår man at have rengøringspersonale til at bruge lang tid som f.eks. ved manuelt gulvvask. Ved en leasingaftale er det altså attraktivt for både rengøringsfirmaer som vil effektivisere deres rengøring og kunderne som derefter ønsker at købe gulvvaskemaskinen med en økonomisk fordel. 

Gulvvaskemaskiner - hvornår?

Man benytter gulvvaskemaskiner typisk til større områder, hvor den manuelle gulvvask ikke er tilstrækkelig. Hvis man anvender en gulvvaskemaskine hyppigt, gør det ingen forskel på levetiden, da alle maskinerne har en lang leve-og funktionstid. Derfor kan man godt betragte det som en god investering med en gulvvaskemaskine. Når man bruger en gulvvaskemaskine, sørger man samtidig for at man får rengjort med et ensartet resultat hver gang og dermed opnås en god hygiejnisk standard.

Virkemåde

Gulvvaskemaskiner påfører vand og sæbe på gulvet, og mens man køre med maskinen, suger en indbygget sugefunktion snavsevandet op igen. Dette sikrer at man undgår skrid og faldulykker, da gulvet hurtigt tørre op igen og ikke efterlader vandet. 

Her kan anvendes gulvvaskemaskiner

Gulvvaskemaskinerne kan anvendes på alle vaskbare gulve og derved også til mange forskellige formål. Afhængigt af størrelse på arealet, findes der gulvvaskemaskiner der kan løse dette. Så størrelsen aldrig bliver et problem. De fleste steder anvendes gulvvaskemaskiner i sportshaller, cafeér, restauranter, kontorer, supermarkeder, hospitaler og hoteller. Uanset om du vælger at lease eller købe kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud om en maskine fra Kächer. Vi vejleder gerne dig efter dine ønsker og behov. Hvis du gerne vil vide mere om gulvvaskemaskiner, leasingsaftaler eller har et helt andet spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller email info@huma.dk så vil vi stå klar til at hjælpe dig med at vælge den rette maskine og børste til rengøringsopgaven.