Sugelæber til Kärcher gulvvaskemaskiner

Sugelæber til Kärcher gulvvaskemaskiner

Sugelæberne på din gulvvaskemaskine, er en af de sliddele som du kommer til at skifte i løbet af maskinens levetid. Én ting er nemlig at få et rent gulv – en anden og mindst lige så vigtig ting, er at få et ordentligt tørreresultat.

Slidte sugelæber vil alt andet lige betyde, at sugeresultatet ikke er optimalt. Derfor anbefaler vi at udskifte sugelæberne, når læberne når til indikatorstregen for udskiftning. Hvor længe sugelæberne til din gulvvaskemaskine holder, afhænger primært af gulvets beskaffenhed, samt hvor meget du benytter din maskine.

Sådan finder du de rette sugelæber til din maskine

  1. Find varenummeret på dine gamle sugelæber (se foto nedenfor)
  2. Slå varenummeret op i søgefeltet i toppen af denne side. Angiv varenummeret uden punktummer og bindestreger
  3. Køb sugelæberne online med fuld prisgaranti på HUMA.dk

Som officiel Kärcher Professionel Forhandler, ved vi om nogen, hvor mange forskellige varianter der findes af sugelæber til Kärcher gulvvaskemaskiner. I de senere afsnit, kan du læse lidt om forskellen på de forskellige typer.

Ønsker du blot et par nye sugelæber, behøver du dog ikke at sætte dig ind i alle detaljerne ved sugelæber. Kärcher har nemlig været så smarte, at påtrykke varenummeret for sugelæberne på selve sugelæberne. Dermed kan du let og enkelt finde en nøjagtig “kopi” af samme sugelæbe som sidder på din maskine, blot ved at slå varenummeret op i vores søgefelt som du finder i toppen af denne side. Når du angiver varenummeret, skal det angives uden punktummer og bindestrege – altså i rene tal.

Bemærk at sugelæberne fra Kärcher sælges sætvis, hvorved at du både køber forreste og bagerste læbe når du handler her på HUMA.dk. Sugelæber fra Kärcher har typisk en leveringstid på 3-5 hverdage, da der er tale om en sliddel som sendes direkte fra Kärcher i Tyskland.

Sugelæber fra Kärcher med markeringer af varenummer og slidindikator

Varenummer på Kärcher sugelæberSlidindikator på sugelæber

Tip: Vend sugelæberne om for at bruge “bagsiden”

Et godt sparetip, er at Kärcher’s sugelæber rent faktisk er designet til at blive brugt af to omgange. Således kan sugelæben vendes 180 grader rundt, hvorved at bagsiden kan tages i brug. Har du derfor endnu ikke gjort dette på din gulvvaskemaskine, er der ingen grund til fluks at købe nye sugelæber.

Hvad er forskellen på de forskellige materialer og mønstre?

Det første man kigger på ved sugelæber, er deres materiale. Her findes der to typer: læberne af naturgummi (blåsorte), og læberne af polyuretan (gennemsigtige/gullige).

Kärcher’s gulvvaskemaskiner leveres som standard med sugelæber af polyuretan, som også er den foretrukne (og mest bekostelige) type sugelæbe. Dette skyldes det faktum at læberne af polyuretan har en rigtig god holdbarhed, og at de desuden er olieresistente.

Sugelæberne af naturgummi, er derimod et billigere alternativ, som ikke rigtigt har nogle mærkbare produktfordele set i forhold til sugelæberne af polyuretan.

Dernæst bør man se på sugelæbernes udformning. Alt efter gulvtypen, kan sugeresultatet justeres ved valg af sugelæber med specifik udformning/mønster. Den eneste hovedregel her, er at den bagerste sugelæbe altid har såkaldt “lukket form”, hvilket vil sige at der hverken er riller eller slidsker præget i gummiet.

Den slidsede form kan være at foretrække på jævne gulve og glatte overflader, hvor den rillede sugelæbe har sin styrke på andre former for strukturer og gulvtyper. I specieltilfælde kan den lukkede sugelæbe anvendes både til forreste og bagerste læbe. Dette gør sig især gældende ved meget strukturerede og ujævne gulve.

Du finder et stort udvalg af orginale Kärcher sugelæber, i vores kategori med tilbehør og reservedele til Kärcher gulvvaskemaskiner. Har du problemer med at finde det rette produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500.