Fur Eater er et specialdesignet og dansk produceret mundstykke, som gør det nemt for dig at fjerne dyrehår alle steder, om det er til bilen, måtten eller sofaen, så sørger mundstykket nemlig for at fjerne dine liggende dyrehår effektivt. 

Mundstykket kan sættes direkte på dit støvsugerrør, men kan også bruges i hånden som en børste. Passer til standard støvsugererør Ø32mm og Ø35mm. 

Fur Eater, mundstykke til støvsuger til dyrehår

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
IP-112928
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 05:49 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
198,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Fun Eater er produceret i Danmark og har et enkelt design med bløde mikrofinner som samler håret, så det nemt absorberes af støvsugeren. Med andre ord har mundstykket ingen bevægelige dele, hvilket gør at hår og snavs ikke kan sætte sig fast og påvirke ydeevnen. 

Produktet er universalt, hvilket vil sige at det stort set kan anvendes til alle støvsugerer. Det er nemlig lavet til standard størrelsen Ø32mm og Ø35mm. Her finder du mærker såsom Nilfisk, Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, Philips, Henry og m.fl. 

I videoen nedenfor kan du se produktet i brug.

Du anmelder:Fur Eater, mundstykke til støvsuger til dyrehår
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.