Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Fryseposer

Fryseposer er idéelle til at opbevaring af madvarer i fryser. Men de fungerer også rigtigt godt  til at pakke andre madvarer ind der skal i køleskab eller med på farten – og er derfor et nemt alternativ til plastikbokse, som har ulempen at de skal vaskes efter brug. Fryseposer kan fås i mange forskellige størrelser fx. 6 L eller 10 L. Kan du ikke finde det du leder efter, er du velkommen til at kontakte os. I næsten alle tilfælde kan vi hente produktet hjem fra vores leverandør.

5 varer
5 varer

Uanset hvilke fødevarer du skal have opbevaret kan en frysepose være en god løsning. Den kan lukkes helt sammen så man undgår maden bliver kontamineret, udtørret eller ødelagt på en anden måde.

Det kan du bruge dem til

Der er ikke grænser for hvilke fødevarer man kan opbevare i fryseposer. Dog skal man ikke bruge dem til opbevaring af meget varmt mad, da det vil smelte plastikken. Brug dog med fordel fryseposerne til:

  • Kød
  • Frugt
  • Brød
  • Gryderetter
  • Kager

Hvis man ønsker, er det frit hvad man ellers ønsker at bruge fryseposerne til. Dog kan de ikke klare høje temperaturer og kemikalier.

Hvilke typer findes der

Der er forskellige størrelser og med og uden skrivefelt, så man kan skrive hvad der er i posen. De er gennemsigtige så det er nemt at se hvad der er i posen, hvis det ikke står skrevet. Poserne er fødevaregodkendt, hvilket betyder at man kan opbevarer fødevarer i dem. De fungerer udover til fryser også til stuetemperatur og er gode til at bruge som en erstatning for en madkasse. Alle fryseposerne er fremstillet af et materiale, kaldet LDPE som står for Low Density Polyethylen. LDPE-plast, som det også bliver kaldt, er et blødt materiale der er fleksibelt og termoplastisk, der bl.a. betyder at det klare ned til minus 60 grader. Det er den foretrukne plasttype for mange industrier, da det er et sejt materiale.