Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Engangsservice

Vi har et bredt udvalg af engangsservice, der bl.a. er de klassisk hvide plastikkrus, fryseposer og kaffekrus. Hvis du skulle have spørgsmål til nogle af produkterne, er du velkommen til at ringe på telefon +45 70404500 (09:00-17:00) eller skrive på mail: kundeservice@huma.dk – Vi står klar til at hjælpe dig.

Alle produkter i “Engangsservice”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 35 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 35 produkter

Sorter stigende

Engangsservice der nemt kan bruges. Her får du en oversigt over de typer af engangsservice som føres. Det er de mest klassiske ting som man lige kan stå og mangle.

Drikkebæger og dispenser

Drikkebæger kan bruges til mange forskellige væsker, såsom juice, vand og sodavand. De er i standard størrelse med en højde på 90 mm. De kan kan tåle max. 40 grader, hvilket gør at de ikke egner sig særlig godt til varme drikke. Med en smart dispenser der kan sidde fastmonteret på væggen, er det muligt at indsætte plastikbægerne. Det gør det derfor ideelt til brug på kontorer ved siden af vandholder, samt ved håndvaske. Dispenserne er beregnet til bæger på 21 cl med 71 mm i diameter. De kommer i to farver, hvid og røgfarvet.

Fryseposer

Til fødevarebrug kan man bruge fryseposerne til at opbevare mad i, samt frysning af madvarer. De kan fås i størrelserne: 4 L, 6 L , 10, L og 15 L fremstillet i LDPE-plast som er særdeles velegnet til opbevaring af fødevarer. Poserne er gennemsigtigt med en hvid tilføjet mærkat, hvor man kan skrive indhold af posen og evt. en dato.

Kaffebæger

Brune kaffebæger til varme drikke som kaffe, te og kakao med let termo effekt. Kan benyttes med eller uden plastlåg. Det sorte plastlåg passer til disse kaffebæger og der er indbygget drikkehul, så man ikke skal tage låget af hver gang man skal have en tår af sin varme drik. Hvis nødvendigt kan man benytte en rørepind til at rører mælk/fløde eller sukker rundt. Bruges i stedet for en ske, og er fremstillet af plast der tåler varme.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler