Handskestativer og handskeholdere

Handskestativer og handskeholdere, er idéelle til virksomheder og institutioner, hvor der dagligt bruges engangshandsker. Herunder finder du vores handskestativer i stål, pulverlakeret stål samt plastik.

Vores udvalg spænder over både dispenere til standardkasser med engangshandsker, til universale holdere, som også tager "skæv" mål. Enkelte af vores vægholdere, kan også anvendes til Kleenex mv.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
filter_farve
filter_justerbart
filter_materiale
filter_passer_til
filter_plads_til
price
Pris
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

7 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

7 varer

Sorter stigende

Handskestativer gør det muligt at få engangshandsker væk fra bordet og op på væggen. Ud over at handskestativet gør lokalet flottere og mindre rodet, så har de den fordel, at man nemt at hive et par handsker ud, uden samtidig at holde ved på handske pakken.

Har man handsker i forskellige størrelser, er et stativ særligt godt, da det sikrer at handskerne bliver organiseret et centralt sted. 

Hovedparten af vores dispensere til engangshandsker, skal vægmoteres. Enkelte modeller, kan dog monteres med klæbepuder på plane overflader som eksempelvis spejle mv. Der medfølger ikke skruer eller plugs til vores handskeholdere/stativer. I vores sortiment finder du modeller af hhv. rustfrit stål, pulverlakeret stål, acryl og polystyren.

Vi står altid klar til at vejlede dig, såfremt du ønsker råd til valg af den rette vægholder.

Handskestativer til flere forskellige typer handsker

Inden for eksempelvis sundhedssektoren, og andre steder hvor der dagligt bruges engangshandsker, er der ofte behov for at have flere typer handsker hængende. Dette kan enten skyldes, at brugerne har forskellige ønsker til handskens materiale eller farve. Endvidere er det ikke unormalt, at forskellige brugere, også anvender forskellige størrelser handsker.

I disse tilfælde vil vi anbefale, at anvende vores handskeholdere med plads til enten 2 eller 3 pakker engangshandsker. Du har selvfølgelig også mulighed for at købe flere handskedispensere, med plads til blot en enkelt pakke handsker, og så blot anvende flere af disse.

Husk at vælge den korrekte størrelse vægholder

Henover de seneste år, er flere producenter så småt begyndt at bevæge sig væk fra standardstørrelsen på kasserne til engangshandskerne.

Vær derfor særligt opmærksom på at finde det korrekte stativ, såfremt du benytter engangshandsker som afviger fra standardstørrelsen. Dette kan eksempelvis være, hvis du anvender engangshandsker i pakninger á 200 stk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler