Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

3-lags toiletpapir

Vil du gerne have toiletpapir som er stadiet bedre end gennemsnittet, er 3-lags toiletpapir måske det rette valg. Herunder finder du vores udvalg af blødt 3-lags WC-papir, til brug enten i privaten eller i virksomheden.

3 varer
3 varer

Blødt toiletpapir til gode priser

Hos HUMA har vi toiletpapir i flere prisklasser. 3-lags toiletpapir som det du finder i kategorien herover, hører til blandt det bedste papir som vi sælger. Papiret er nemlig ekstra tykt, og er samtidig dejlig blødt, da det er fremstillet af nye papirfibre. Ønsker du derfor at være god ved dig selv, familien og eller dine medarbejdere, kan 3-lags toiletpapir fra os være en rigtig god løsning.
Ved at handle dit toiletpapir online, sparer du besværet ved fysisk at skulle afhente toiletpapiret i dit supermarked. Hos HUMA har du nemlig mulighed for at få dit papir leveret direkte til din adresse, så du slipper for slid og slæb når der skal købes papir.

Vi sælger udelukkende toiletpapir i store mængder, også kaldet kolli. Dette gør os særlig velegnet til brug hos erhvervskunder, som gerne vil spare medarbejdertid på indkøb af forbrugsartikler.