Toiletpapir

Herunder finder du alt fra helt traditionelt toiletpapir, til toiletpapir som jumbo- og systemruller. Vi har flere forskellige papirkvaliteter fra Pristine, Tork og Katrin, hvoraf størstedelen af produkterne er miljømærkede. Har du spørgsmål om hvilket toiletpapir som er det optimale, står vi altid klar til at råde og vejlede dig.

Alle produkter i “Toiletpapir”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 27 produkter

Sorter stigende

HUMA’s store udvalg af toiletpapir

Der er mange grunde til at spare turen til det lokale supermarked og bestille dit toiletpapir online. 

Vi fører mange forskellige typer toiletpapir i forskellige papirkvaliteter fra Lambi, Pristine, Tork og Katrin. I denne kategori finder du de helt traditionelle toiletruller, som hænger på almindelige toiletrulleholdere, som man kender dem fra private hjem. I kategorien finder du ligeledes jumbotoiletpapir (jumboruller, kendes de også som), foldet toiletpapir og systemruller. De sidste tre varianter har det til fælles, at de puttes i en dispenser. 

Du behøver ikke at lede efter tilbud, da vi tilbyder storkøb til både private og erhverv. Jo mere toiletpapir du køber, jo mere sparer du.Vi har her på siden et bredt sortiment af toiletpapir i forskellige størrelser, materialer, brands og meget mere. Udvalgets mange muligheder er beskrevet nedenfor. Skulle du have spørgsmål til kategorien eller andet, hjælper vi dig gerne på +45 70 40 45 00. 

 

Forskellige størrelser

Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser blandt vores toiletpapir. Køber du til privat brug i hjemmet, har vi toiletpapir i almindelig størrelse. Denne størrelse toiletpapir kan købes med rullelængder på 19-46 meter alt efter behov. Køber du til erhverv med høj trafik på toiletterne, har vi jumboruller og “gigant ruller”, som passer til dispensere. Denne størrelse har den klar fordel, at meterprisen er lavere, og man ikke skal fyldes op lige så ofte. Uanset dit behov, har vi altså størrelsen til dig eller din virksomhed. 

Toiletpapir i et, to og tre lag

Uanset om du er på udkig efter discount toiletpapir eller toiletpapir af højeste kvalitet, har vi produktet til dig. Vores udvalg byder både på 2-lags og 3-lags toiletpapir. Flere lag resulterer i tykkere toiletpapir og mere behageligt brug. Til dig som vil have det bedste af det bedste, har vi også ekstra blødt toiletpapir fra bl.a. Tork, Katrin og Pristine. Det er 100% ren nyfiber, som sikrer det ekstra bløde og behagelige materiale.

Det bedste toiletpapir

Vi fører toiletpapir i både genbrugspapir og nyfiber. Forskellen på disse er, som navnet antyder, at nyfiber er lavet af helt nye fibre. Genbrugspapir er derimod lavet af genbrugte fibre. Fordi fibrene er brugte, bruger man lim til at klistre dem sammen igen, hvilket resulterer i en dårligere sugeevne end nyfiber har. Er sugeevnen derfor en vigtig faktor for dig, bør du kigge på vores varianter i nyfiber, da denne type klarer sig bedst i test inden for sugeevne. 

Vælg mellem Katrin, Tork og Pristine

I HUMA’s brede udvalg kan du vælge mellem toiletpapir fra Katrin, Tork og Pristine. Du er dermed sikret et alsidigt udvalg. Katrin er et velkendt brand med fokus på at bringe velvære og funktionalitet ind i offentlige toiletmiljøer. Mærket er et af de førende på markedet og garanti for god kvalitet. Svenske Tork er verdens førende inden for hygiejneprodukter og du er derfor også sikret høj kvalitet som kunde. Endelig har vi en lang række toiletpapir fra Pristine, som bl.a. er repræsenteret ved udvalgets ekstra bløde toiletpapir. 

Miljøvenligt toiletpapir

Vores alsidige sortiment af toiletpapir, har også produkterne til de samvittighedsfulde. Uanset hvilken af de omtalte brands du går med, kan du finde toiletpapir med Danmarks officielle miljømærker. Svanemærket og EU-Blomsten betyder, at du er sikret et produkt, hvor der er taget hensyn til miljøet under produktionen. De Svanemærkede varianter er uden tilsat parfume, og egner sig derfor til allergikere. 

Husk! Som kunde hos os er du altid sikret 3 ting: ✓ Venlig kundeservice ✓ Prisgaranti ✓ Mængderabat

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler