Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

2-lags toiletpapir

I denne kategori finder du vores udvalg af almindelige toiletruller med 2 lags papir. Rullerne er delt op i to underkategorier, med henholdsvis toiletruller af almindelig længde (ca. 35 meter), samt ruller med ekstra længde (helt op til 66 meter).

Toiletpapir er en basisvare, som det er svært at komme udenom. Her på HUMA.dk sælger vi klart mest toiletpapir i almindelige husholdningsruller, som dem du finder i kategorien her. Brugsøkonomien ved brug af eksempelvis jumboruller, er dog bedre end ved brug af “normale” toiletruller. Dette skyldes at meterprisen som oftest er lavere på jumbopapir sammenlignet med normale WC-ruller som du kender fra privaten.

Hvilken længde skulle det være?

Vores 2-lags papir er en kundefavorit, da prisen her er attraktiv. Hvad mange kunder ikke ved af, er dog at vi sælger WC-ruller med forskellig længde. Ved at vælge en ekstra lang toiletrulle, vil du nemlig ikke lige så tit skulle skifte rullen ud. Dette er praktisk i dagligdagen, og kan minimere mængden af toiletpapir som der står fremme på toilettet. Ofte kan det derfor godt betale sig, at give en smule ekstra pr. rulle, for at få toiletpapir som ikke skal skiftes så ofte. Kan du spare en daglig genopfyldning af toiletpapir, kan det blive til et ikke ubetydeligt antal sparede timer på årlig basis.

Stort udvalg af 2-lags miljømærket toiletpapir

Hos HUMA vil vi gerne gøre vores for at fremme bæredygtigt indkøb. Derfor har vi valgt at føre et sortiment af toiletpapir, hvoraf hovedparten af papiret er miljømærket. Dette betyder at papiret enten er svanemærket, eller mærket med EU-blomsten. Begge mærkningsordninger stiller krav til, at papiret skal belaste vandmiljøet mindst muligt. Ønsker du at træffe et bæredygtigt valg, er miljømærket WC-papir derfor en mulighed som du bør overveje.