Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Center feed ruller

I denne kategori finder du centerfeedruller. Denne slags aftørringspapir er yderst velegnet til aftørring af store flader, som blandt andet findes i industrikøkkener. Fordelen ved denne type af papir er, at man selv doserer mængden og på den måde kan få et stort stykke papir, til en stor flade som skal aftørres. Her finder du blandt andet papir som er mærket med Svanen eller EU-blomsten. Har du spørgsmål eller vil du have råd og vejledning til hvad du skal vælge, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller på mail info@huma.dk

7 varer
7 varer

Centerfeed er en rulle, som er pakket så man trækker i papiret fra midten af rullen og på den måde får en lang “pølse” af papir, i den længde man skal bruge til aftørring. Det er muligt at finde industripapir eller centerfeed, som er Svanemærket eller mærket med EU-blomsten. Det er din garanti for at papiret er godt for dig, men også for miljøet.

Kan ikke anbefales til håndaftørring

Centerfeedruller kan ikke anbefales til aftørring af hænderne, da den mængde af papir man bruger, vil være for stor sammenlignet med hvad behovet egentlig er. Man vil kun bruge 50 % af papiret. Dertil kan vi i stedet anbefale håndklædeark eller håndklæderuller, som er bedre egnet til dette formål. I stedet er industripapir, velegnet til steder som kræver aftørring af større flader med papir. Det kan blandt andet være steder som store køkkener, da flere af vores produkter er fødevaregodkendt, men også værksteder som har med væsker og olie at gøre kan anvende industriruller. Et sted hvor især centerfeed er velegnet, er i solcentre. Rengøringen af solarierne, kræver tit større stykker papir til aftørringen, og her er centerfeed den bedste løsning, da de ikke fylder så meget. Centerfeedruller er med til at sikre at man ikke får væske på hænderne, om man så skal tørre borde af, afspritte solarier eller noget helt tredje.

Hygiejnisk opbevaring

Det kan være en god idé at anskaffe sig et stativ eller en dispenser til industripapir, for at undgå at rullerne står på et bord eller gulv og samler skidt og væske. Det er både den mest hygiejniske løsning, men det gør det også nemmere at hive papiret af i den ønskede længde. 

Forskellig papirkvalitet

Der findes et bredt udvalg af papir til aftørring, og derfor er der også forskellige kvaliteter. Vi har her hos HUMA valgt at føre et bredt udvalg, så vi kan dække alle vores kunders behov. Her kan du finde 1-lags, 2-lags og 3-lags papir i nyfibre og blandingsfibre. Vil du være sikret den allerbedste sugeevne, anbefaler vi at man anvender papir med nyfibre, da det er den absolut bedste løsning. Nyfibre er fremstillet af 100 % nye fibre, som til sammenligning med blandingsfibre ikke indeholder nogen bindingsmidler, som eksempelvis lim.