Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Håndklæderuller

Vi fører et bredt udvalg af håndklæderuller fra blandt andet Katrin, Tork og Pristine. Håndklæderuller indsættes i en passende dispenser, hvoraf man trækker papiret ud. Vi fører håndklæderuller i både 1-lags, 2-lags og 3-lags og i nyfibre og blandingsfibre. Du kan i denne kategori finde produkter som er mærket med Svanen og EU-blomsten samt allergitestet. Alle vores håndklæderuller er af høj kvalitet, men til en god kvalitet. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller på mail info@huma.dk Har vi ikke lige det produkt du søgte, kan vi sagtens bestille det hjem til dig.

Du kan læse mere om de forskellige håndklæderuller under hvert produkt. Har du spørgsmål eller mangler du hjælp til hvilken håndklæderulle du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at råde og vejlede.

Hvor kan man anvende håndklæderuller?

Håndklæderuller anbefales til aftørring af hænder, eksempelvis efter toilet besøg. Som navnet angiver er den en stor rulle med papir, som man sætter i en velegnet dispenser. Håndklæderuller er yderst velegnede til steder med hyppigt besøg, da papiret er skåret på forhånd og indeholder mange stykker. Det er blandt andet med til at give en god brugsøkonomi.

Håndklæderulle til manuel eller elektronisk dispenser

Håndklæderuller kan fås til både manuelle og elektroniske dispensere.

Papir til den manuelle dispenser

Papir til den manuelle dispenser skal trækkes ud, hvortil det stopper ved den skårede linje og skal rives af. Herefter hænger det næste stykke papir klar.

Papir til den elektroniske dispenser

Papir til den elektroniske dispenser kommer ud ved at man vifter ved dispenserens front og et stykke papir kommer ud og kan derefter trækkes af. Om man skal vælge håndklæderuller til den manuelle eller den elektroniske dispenser, er en smagssag, men vælger man den elektroniske, kan vi anbefale at man anvender genopladelige batterier, for at undgå at skulle købe nye hele tiden.

Tork, Katrin eller Pristine

Vi har her hos HUMA valgt at fører håndklæderuller fra tre forskellige brands, for at kunne give dig som bruger en mulighed for selv at vælge hvad du foretrækker. Så uanset om du foretrækker Katrin, Tork eller Pristine, står vi klar til at hjælpe. Mange kunder er loyale overfor et papirbrand, hvis de føler at pris og kvalitet hænger sammen, og her hos HUMA har vi prisgaranti, som sikrer dig, de bedste priser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at ikke alle dispensere og håndklæderuller passer sammen.