Tork

Det svenske brand Tork er førende inden for hygiejneprodukter på det globale marked. Tork tilbyder et bredt udvalg af produkter til hygiejne og rengøring, heriblandt håndsprit, sæbe og håndklædeark. Brandet sælger i dag sine produkter til omkring 100 forskellige lande. Dette skyldes bl.a. de mange fordele ved Torks udvalg såsom fødevare- og FSC® godkendte produkter samt hurtigtørrende QuickDry™ varer. Tork er på mange måder et ideelt valg, når det kommer til hygiejneløsninger til din arbejdsplads.

Tork - Hygiejneprodukter i højeste kvalitet - ✓ Fuld Prisgaranti

Vores sortiment af Tork-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_aktivstof
filter_antal_ark_papir
filter_antal_lag
filter_antal_poser_pr_pakke
Antal poser pr. pakke
filter_antal_pr_pakke
filter_antal_ruller
filter_baeredygtig
certifications
filter_dispensersystem
filter_antal_pr_enhed
filter_farve
type_haanklaedeark
filter_gulvstativ
Gulvstativ
filter_kapacitet
filter_lanegde_pr_rulle
filter_materiale
filter_montering
filter_muligt_vaegmontering
Mulighed for vægmontering
filter_papirtype
price
Pris
filter_produkttype
filter_serie
filter_storrelse
filter_haandklaedeark_storrelse
filter_system
filter_til_dispensersystem
filter_type_saebe
filter_type_toiletpapir
filter_type
filter_haandesinfektion_type
filter_viskositet
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 96 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 96 produkter

Sorter faldende
 

Fordele ved at vælge Tork produkter

Når det kommer til noget så vigtigt som hygiejne, har du som kunde al rettighed til at stille krav til dine produkter. Som førende udbyder af hygiejneprodukter, har Tork en række fordele knyttet til sit brede produktudvalg - en række fordele som gerne skulle møde dine krav som kunde.

 • Tork Easy Handling™ emballageløsninger: Tork besluttede i 2012 at forbedre arbejdslivet for rengøringspersonale med unikke emballageløsninger. Dette gjorde de med mere effektive, ergonomiske og aflastende emballageløsninger.
 • EU-blomsten: Tork har som miljøvenlig virksomhed en række produkter mærket med EU Ecolabel også kaldet EU-blomsten. Den har til formål at hjælpe dig som kunde med at identificere produkter, der er blevet produceret ved miljøvenlige forhold, heriblandt reduceret energiforbrug m.m.
 • Fødevaregodkendte produkter: Tork har et bredt udvalg af produkter officielt godkendt til kontakt med fødevarer. Det er et naturligt krav fra mange indenfor særligt restaurationsbranchen, at diverse hygiejneprodukter er fødevaregodkendte - et krav Tork er klar til at møde.
 • FSC® godkendte produkter: Tork tilbyder produkter, der er baseret på materialer fra ansvarlige kilder. Er produktet FSC® godkendt, betyder det, at produktet er skabt med materiale fra skov og produceret under hensyntagen til miljø, socialt ansvar og økonomi.
 • QuickDry™ sortiment: Tork har lavet en særlig produktlinje udviklet til dig der vil have den absolut hurtigste og mest effektive oplevelse med håndaftørring.

Det brede udvalg fra Tork

Tork er markedsleder indenfor hygiejne af en grund, og de tilbyder en lang række produkter, som uden tvivl dækker dine behov på området.

 • Toiletter: Toiletter er et af de absolut vigtigste områder, hvor hygiejnen bør være i top. Tork har en række produkter på området til både håndaftørring, hudpleje og toiletpapir.
 • Omsorg og pleje: Den bedste måde at sikre et velplejet helbred er at undgå sygdom. Dette gøres bedst ved hjælp af en fejlfri hygiejne. Indenfor omsorg og pleje, tilbyder Tork både vaskeklude, lejepapir og alkohol hånddesinficering.
 • Aftørring og rengøring: Uanset om din opgave er aftørring, rengøring eller polering, har Tork produktet til dig. Tork producerer både papir og klude, der passer netop din opgave bedst. Som tidligere nævnt er der også i denne kategori produkter med hensyntagen til miljøet med fødevarer.
 • Servietter og tilbehør til bordet: Der indtages ofte diverse fødevare ved bordet i fælleskab. Her er servietter og serviettilbehør en nyttig ting for optimal hygiejne. Tork tilbyder både servietter og servietdispensere i høj kvalitet, som reducerer forbruget af servietter med 25 %.

Tork papirdispensere til nedsat pris efter aftale

Det er hos Tork muligt at indgå en aftale som kunde og få en reduceret pris på papirdispensere. Mere konkret går aftalen ud på, at man får papirdispensere fra Tork til en stærk reduceret pris, såfremt man binder sig til at benytte Tork papir i disse papirdispensere de efterfølgende tre år. Det er muligt at indgå en lignende aftale med HUMA. Du kan læse mere aftale på Tork dispensere her

Såfremt du skulle have spørgsmål til brandet Tork og vores udvalg, hjælper vi dig gerne på tlf. 70404500.

Søger du andre alternativer til Torks papirløsninger, så kan vi anbefale brandet Katrin, som vi også forhandler, der bl.a. har et stort udvalg af svanemærkede papirhåndklæder.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler