Papernet

Vi har et lille, men nøje udvalgt sortiment fra Papernet på HUMA.dk. Ifølge produktspecialist Emil får du utrolig høj værdi for pengene med Papernets håndklædeark eller toiletpapir. Der er tale om papir i luksuskvalitet til en rimelig pris. Papernets produkter er mærket med EU-blomsten, et af de strengeste miljømærker, som stiller høje krav til produktets miljøpåvirkning.

Papernet

Vores sortiment af Papernet-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_antal_ark_papir
Antal ark
filter_antal_lag
filter_antal_ruller
Antal ruller
certifications
filter_dispensersystem
type_haanklaedeark
Foldningsmetode
filter_lanegde_pr_rulle
Længde pr. rulle
filter_papirtype
price
filter_haandklaedeark_storrelse
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende
 

Hvorfor vælge Papernet?

Når du får Papernets papir mellem hænder, kan du mærke forskel. Papernets håndklædeark er foretrukken blandt langt de fleste af HUMAs kunder. Papernets håndklædeark er ekstra bløde, og tørrer hænderne behageligt og hurtigt. Selvom det er en lille detalje, kan kunden sagtens mærke forskel på om der er tynde, ru håndklædeark til rådighed på toilettet i din virksomhed eller butik - eller om det er luftige, dunbløde ark. Vi anbefaler også, at du vælger papir af nyfiber, der suger bedre, og som er mere skånsomt over for klima og miljø.

Luksuriøse håndklædeark med Dry Tech-teknologi

Håndklædearkene er fremstillet med Papernets Dry Tech-teknologien, hvor der pustes luft i papiret, så det får struktur, volumen og ekstra blødhed. Ifølge Papernet giver Dry Tech-teknologien arket 100% højere absorptionskapacitet og 67% mere modstandskraft i forhold til almindeligt papir. Dette resulterer i et reduceret forbrug, mindre affald og tidsbesparelse på tømning og opfyldning. Det er et perfekt produkt til arbejdspladser, virksomheder og forretninger, hvor der skal være høj hygiejne og effektive arbejdsgange.

Toiletpapir og håndklædeark mærket med EU-blomsten

Håndklædeark og toiletpapir kræver træ fra skovbrug. På hele produktets rejse, fra træet fældes i skovene, til produktion, distribution, forbrug og affaldshåndtering, udgør produktet selvsagt en belastning på skovens ressourcer, og det generelle miljø og klima. Papernets produkter er dog mærket med EU-blomsten, som stiller skrappe krav til produktet. Natur, miljø og mennesker skal skånes mest muligt, på hele produktets rejse, vel at mærke. EU-blomsten er det officielle europæiske miljømærke, som gør det nemt at vælge de produkter, der er bedst for miljøet - du skal blot kigge efter blomsten.

Papernet leverer papir til hele verden

Det er Sofidel Group, grundlagt i 1966, som ejer Papernet. Sofidel Group er en italiensk multinational producent af toiletpapir, håndklædeark, køkkenpapir, lommetørklæder og servietter til hygiejne- og husholdningsbrug.

Producenten er en af ​​verdens førende på papirmarkedet, og den næststørste producent i Europa. Fra hovedkvarteret i Porcari, Lucca, koordinerer Sofidel Group 19 virksomheders aktiviteter fra hele Europa og USA. Der produceres mere end 1 million ton papir hvert år, og beskæftiges over 6000 ansatte.

Sofidel designer og leverer papirprodukter ud fra en ambition om at være nyskabende, sikre høj hygiejne og komfort - uden at gå på kompromis med bæredygtighed.

Fordele ved at handle Papernet ved HUMA.dk

  • Spar besværet: På HUMA.dk kan du ordne dine indkøb af rengøringsmidler, kontorartikler og papirvarer med et par klik. Webshoppen er brugervenlig, og det er nemt at bestille varer.

  • Spar penge: Du tilbydes prisgaranti og fine mængderabatter, jo flere varer du køber ad gangen.

  • Hurtig levering: Vi arbejder kvikt, og tilstræber at sende dine varer samme dag, hvis de er på vores lager i Ishøj. Du får fri fragt, hvis du køber varer for over 1.500 kr. ekskl. moms.

Hvis du har spørgsmål til Papernets produkter eller noget andet, så er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00. Vi har en venlig kundeservice, som er klar til at hjælpe dig. Du kan også skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler