Lamineringsmaskine til A3 fra Leitz, i et slankt design, med en hurtig opvarmning, samt et lavt energiniveau. Den er desuden udstyret med autosluk, LED lys og lydalarm. Der medfølger gratis lomme starter kit.

Leitz lamineringsmaskine, ILAM Home, A3, sølv

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
DP-LTZ72530084
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 16:29 Lagerdetaljer
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
1.467,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Lamineringsmaskinen fra Leitz anvendes til A3 ark og er desuden i et smart slankt design, der passer ind på ethvert moderne kontor. På grund af sin kompakte størrelse er den nem at opbevare når den ikke anvendes.

Maskinen har en hurtig opvarmningstid på blot 1 minut, hvilket gør den ideel til anvendelse ved mindre seriere af laminering. Den passer til 80 til 125 microner, og det tager ca. 45 sekunder at laminere et 80 micron A4 ark. Der er ingen komplicerede indstillinger og man får derfor en problemfri laminering med et perfekt resultat med denne lamineringsmaskine.

Maskinen har et lavt energiforbrug og er udstyret med autosluk der aktiveres når enheden ikke har været i brug i 30 minutter. Den har LED lys og en lydalarm der giver lyd, når maskinen er klar til brug. Med lamineringsmaskinen medfølger et gratis lomme starter kit, så man er klar til at gå i gang med at laminere og beskytte forskellige dokumenter med det samme.

 

Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Leitz
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Producent varenummer LTZ72530084
Du anmelder:Leitz lamineringsmaskine, ILAM Home, A3, sølv
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.