Katrin

Katrin er en af de førende udbydere på markedet indenfor hygiejneprodukter. De udbyder deres produkter i 23 lande, og har valgt at lade deres papirprodukter mærke med Svanemærket og EU-blomsten. Produkterne fra Katrin er kendetegnet ved en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan vælge mellem papir i serierne Plus, Classic og Basic som er fremstillet i henholdsvis nyfibre, blandingsfibre og genbrugsfibre. Katrin tilbyder udover håndklædeark også dispensere til deres håndsprit, samt dispensere til deres sortiment indenfor sæbe.

Katrin - Svanemærkede kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Vores sortiment af Katrin-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_aktivstof
filter_antal_ark_papir
filter_antal_lag
filter_antal_poser_pr_pakke
Antal poser pr. pakke
filter_antal_ruller
filter_baeredygtig
certifications
filter_dispensersystem
filter_farve
type_haanklaedeark
filter_gulvstativ
filter_kapacitet
filter_lanegde_pr_rulle
filter_materiale
filter_montering
Montering
filter_papirtype
price
Pris
filter_produkttype
filter_serie
filter_haandklaedeark_storrelse
filter_system
filter_til_dispensersystem
filter_type_saebe
filter_type_toiletpapir
filter_type
filter_haandesinfektion_type
filter_viskositet
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 84 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 84 produkter

Sorter faldende
 

Katrin har et stort sortiment som gør dem til en af de største udbydere indenfor hygiejneprodukter. Forskellige steder kræver forskellige hygiejneløsninger, og her kan Katrin opfylde netop dit behov. Katrin stiller en række miljømæssige krav som sikrer dig som kunde, den bedste løsning.

Miljømæssige fordele: Svanen og EU-blomsten

Katrin har som en af de førende på markedet valgt at minimere miljøpåvirkningen gennem hele produktets levetid, og er derved blevet godkendt med Svanemærket og EU-blomsten. Er du eller din virksomhed ekstra fokuseret på miljøet, kan I med fordel vælge produkter fra Katrin, som giver jer sikkerhed for, at de produkter I har valgt, er fremstillet på en miljørigtig måde. Herunder fremstiller Katrin deres papir fra deres egne skove, så når de fælder et træ, planter de et nyt. På den måde kan deres produktion fortsætte, uden at de beskadiger og udrydder naturen.

Katrin sortiment

Dispensere

Katrin tilbyder et stort udvalg af dispensere til forskellige formål. Især dispensere til papir er populære produkter. En af fordelene ved at vælge dispensere fra Katrin er, at man kan anvende andre mærker af papir, så længe de har de samme mål. Skulle papiret derimod være en lille smule mindre, kan vi tilbyde en plade der kan indsættes, så dispenseren og papiret passer sammen.

Papir

Katrin har overordnet 3 kategorier af papir, som har forskellige kvaliteter og egenskaber. Størstedelen af Katrins forskellige papirløsninger, fås i flere forskellige papirkvaliteter.:

  • Plus - Bedst: Katrin Plus er deres bedste og mest miljøvenlige papir. Papiret sikre en høj kundeværdi når det gælder hygiejnisk brug, skånsom tørring og kraftig sugeevne. Katrin Plus er fremstillet af 100% nyfibre som betyder at det et blødere papir, som giver en mindre affaldsmængde. Forbruget af papir vil være mindre, og det vil betyde at ens opfyldninger vil blive færre.

  • Classic - Bedre: Katrin Classic er velegnet til almindelige anvendelse i offentlige miljøer, såsom kontorer, restauranter og skoler. Produkterne fra Classic serien har gode egenskaber når det gælder funktion og kvalitet. Herunder gør det sig også egnet indenfor industri at anvende denne serie. Classic serien er en blanding af både nyfibre og genbrugsfibre. Papiret er ikke lige så blødt som Plus serien, men det er stadig et godt produkt.
  • Basic - godt: Katrin Basic er en produktserie til det enkelte brug. De er tilpasset det simple brug i offentlige hygiejnerum, men opfylder behovet indenfor professionel aftørring. Basic serien er udelukkende bestående af genbrugsfibre. Derfor er sugeevnen heller ikke så god som de andre to serier fra Katrin. Her hos HUMA.dk har vi kun et lille udvalg af Katrin Basic papir, da der findes bedre alternativer til samme pris, men vi hjemtager gerne produkter fra Katrin Basic på bestilling.

C-fold og interfold

Håndklædeark foldet med teknikken interfold, er det mest hygiejnisk, da papirene ligger foldet ind i hinanden, så når man trækker et stykke papir rykker det næste med ned og er klar. C-fold derimod ligger placeret i lag som gør det mindre hygiejnisk, da man skal have hånden op for nærmest at “grave” papiret ud og derved kan komme i kontakt med selve dispenseren. Ved at vælge håndklædeark der er foldet med interfold, nedsættes forbruget, da man kun tager den mængde papir man skal bruge.

Katrin Handy Pack

Katrin har udviklet en indpakning til deres håndklædeark som hedder Katrin Handy Pack. Her kommer håndklædearkene i plastic, som gør at produktet ikke fylder så meget og gør det samtidig let at håndtere. Normalt ville man skulle bruge begge hænder for at bære en papkasse med håndklædeark, men med denne smarte indpakning kan man nemt bære en hel pakke i en hånd.

Skulle du have spørgsmål til hvilken løsning der vil være den bedste for netop dig eller din virksomhed står vi altid klar med faglig hjælp. Kontakt os på tlf. 70404500

Er du interesseret i andre produkter indenfor samme kategori, har vi her på HUMA.dk også et stort udvalg af hygiejne produkter fra blandt andet Tork.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler