Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Vinduesskraber

Her i kategorien, finder du vores komplette vinduesskrabere fra Unger og Moerman, samt vores skinner og håndtag, som du selv kan bruge til at samle vinduesskrabere med. Du har selvfølgelig også mulighed for blot at købe ét håndtag, og så købe flere forskellige størrelser stålskinner (gælder kun Unger, og ikke Moerman). Hermed kan du løbende skifte dine skinner, hvorved at du altid har en vinduesskraber, i en størrelse som passer.

Alle produkter i “Vinduesskrabere og tilbehør”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 32 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 32 produkter

Sorter stigende

Vinduesskraberen er den primære kilde til pæne vinduer

Der kan være mange penge at spare, ved at pudse sine vinduer selv.

Er du tilbageholden i forhold til at købe dig fattig i vinduespudserudstyr, kommer der dog her en klar anbefaling. Skal du vælge mellem de forskellige rekvisitter til vinduespudsning, så er vinduesskraberen klart den enkelte rekvisit, som gør den største forskel.

Din vinduespudsning vil blive lettere, hvis du anskaffer dig en god indvasker og nogle gode klude til at tørre kanterne af. Men har du en dårlig vinduesskraber, er du nærmest garanteret et dårligt resultat, med tydelige striber efter endt vinduespudsning. 

Det kan derfor godt betale sig at investere de ca. 150 kroner, som det koster at købe en vinduesskraber af professionel kvalitet.

I modsætning til de billige vinduesskrabere som du finder i mange supermarkeder og byggemarkeder, vil en god skraber fra fx. Unger eller Moerman, være en fast følgesvend i et tocifret antal år frem.

En ordentlig vinduesskraber er nemlig ikke "bare" sådan at slide op, da den er lavet af robuste materialer: rustfri stål og hård plast.

Den eneste sliddel på skraberen er således gummiet. Her skal du dog være opmærksom på at gummiet for en relativ lille pris (helt ned til 30,- kroner) kan udskiftes, og at dette er en universaldel, som i udgangspunktet passer på tværs af forskellige brands af vinduespudserudstyr.

Gummiet vil typisk først skulle skiftes, hvis der opstår rifter eller sprækker. I så fald skal du dog være opmærksom på, at gummiet på din vinduesskraber kan vendes om, således at du først behøver at anskaffe dig nyt skvisergummi til din vinduesskviser, anden gang du ønsker at skifte gummiet.

Løse skinner eller komplet vinduesskraber?

På HUMA.dk har vi gjort det nemt at købe vinduesskrabere.

Således har du både mulighed for at købe en komplet vinduesskraber med skinne, gummi og håndtag, eller alternativt at købe skinne og håndtag i løssalg.

Fordelen ved at købe tingene løst, er at skraberen i højere grad kan tilpasses individuelt. Du får eksempelvis mulighed for at vælge et XL-håndtag, som er nogle centimeter længere end et almindeligt håndtag til vinduesskrabere. Dette kan være en fordel, hvis du har store hænder. Du får ligeledes et større udvalg af skinner, hvilket strækker sig fra 15 cm helt op til 105 cm.

Langt de fleste vil dog kunne få gavn af vinduesskrabere med en bredde på enten 25 cm eller 35 cm, som også er de størrelser som vores komplette vinduesskraber som udgangspunkt fås i.

 

Video: Sådan pudser du vinduer

Herunder har vi lavet to videoer, som kan være med til at hjælpe dig til at få pudset dine vinduer som en professionel. 

Den simple metode

Den mere avancerede metode

Sådan samler du din vinduesskraber 

Når man køber håndtag og løse skinner, kan det være svært lige at vide hvordan det skal samles.

Se videoen nedenfor og blive guidet igennem:

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler