Glasskrabere og knivblade

Glasskrabere er uundværlige, til alt fra fjernelse af klistermærker på vinduer, til fjernelse af fastbrændte madrester på komfuret. I kategorien her, finder du vores udvalg af glasskabere af højeste kvalitet. Alle glasskraberne kommer med et medfølgende knivblad, som du selvfølgelig har mulighed for at skifte, når bladet engang bliver sløv

Loading...
Filtrering
filter_blad_laengde
Mulige filtre
product_brand
price
Pris
filter_produkttype
filter_serie
state
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende

Forskellige anvendelsesmuligheder

  • Fjernelse af lak og malingsrester fra vinduer
  • Fjernelse af klæbemiddel - eksempelvis fra klistermærker
  • Fjernelse af fastbrændt mad på kogeplader 
Det er vigtigt når man anvender sin glasskraber at man skraber i den samme retning hele tiden for at undgå ridser. Derved er det også vigtigt at man sikre at glasfladen er våd når man anvender glasskraberen, for at nedsætte risikoen for ridser på glasfladen.

 

Knivbladet er sløvt

Med tiden vil knivbladet på glasskraberen blive sløvt, og have svært ved at fjerne de fastsiddende genstande på glasfladerne. I stedet for at skulle ud og anskaffe en ny glasskraber, er det muligt at tilkøbe nye knivblade som passer til glasskraberen. På den måde er du sikret en effektiv glasskraber, som virker når du har brug for det. 

Vil du passe lidt ekstra på dit knivblad på din glasskraber, kan det være en fordel at købe en glasskraber med gummiovertræk. Det vi både være med til at beskytte knivbladet mod stød og andet som kan være med til at beskadige det, samtidig med at man også undgår at skære sig hvis man ikke har fået skjult knivbladet på anden vis. 

Glasskraber med eller uden håndtag

Glasskrabere findes i mange varianter hvoraf nogle er med håndtag og andre er uden. Hvis man kun skal anvende sin glasskraber på mindre områder, fra tid til anden, som rengøring af kogepladerne kan man sagtens vælge en skraber uden håndtag. 

Men er man vinduespudser, anvender man sin glasskraber stort set dagligt. For at skabe den bedste ergonomi kan det derfor anbefales at man anvender en glasskraber med håndtag, hvis man skal anvende glasskraberen ofte, for at få et bedre greb og ikke overbelaster sit håndled. 

 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler