Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning
Oprydningssalg: Spar op til 69% på sprit, dispensere, engangsklude og meget mere

Spande til rengøring

Du finder alle typer spande til rengøring og fødevarebrug hos os. Vores udvalg strækker sig fra opvaskebaljer, spande med låg, hygiejnespande som er fødevaregodkendte, til gulvspande og plastspande til mopper og glaspudsning.

Viser 1-16 af 17 produkter i denne kategori
Viser 1-16 af 17 produkter i denne kategori

Flere forskellige spande til forskellige formål. Rengøringsspande der bruges til at have vand og rengøringsmiddel i. Fordelene ved at bruge en spand til rengøring er, at du slipper for at skulle rende til den nærmeste vask for at få skyllet din klud eller moppe. Vær dog opmærksom på at skifte vandet hyppigt, især hvis du har gjort badeværelset rent. Hvis du eksempelvis har vasket gulvet på badeværelset og ikke skiftet vandet i spanden, risikerer du at sprede eventuelle bakterier og smitte herfra til andre lokaler i virksomheden eller rum i dit hjem.

Spanden til det meste

Når du skal klare rengøringen, så er det smart at have en spand med til at have vand i. Det gør arbejdet lettere at man ikke skal frem og tilbage for at skylle eller rense en klud. Spandene kan fås med låg til de runde modeller og med rist til rengøringsspande til vinduespudsning. Så man kan lade en indvaske dryppe af. Vores forskellige plastspande opfylder forskellige behov. Eksempelvis har vi en hygiejnespand, som også er fødevaregodkendt, hvorfor du derfor kan bruge den til enten rengøring eller fødevarebrug. Spanden er udstyret med drypfri tud, indvendig måleskema til dosering af væske og pulver, og den har hul til dræning. Vi har ligeledes spande til vinduespudsning, som kan indeholde indvaskere, samt opbevaringsbokse til microfibermopper, hvis du bruger forfugtede mopper i din rengøringsrutine.

Hvor kan man bruge en spand?

Spandene kan fås i almindelige 5 L, 6 L eller 10 L til den daglige brug mens man kan bruge en spand til glasrengøring. Her er det især godt til vinduespudsningen da spanden er designet til netop dette brug. Den gør det let at vaske indvaskeren i til vinduesvaskning, da selve spanden er aflang i formen.

Fordele ved brug af plastspande

Fordelene ved at bruge en spand til rengøring er, at du slipper for at skulle rende til den nærmeste vask for at få skyllet din klud eller moppe. Når du bruger 1-spandssystemet, hvor du har rengøringsvand i din spand og det er her du skyller kluden, skal du være opmærksom på at skifte vandet hyppigt, især hvis du har gjort badeværelset rent. Hvis du eksempelvis har vasket gulvet på badeværelset og ikke skiftet vandet i spanden, risikerer du at sprede eventuelle bakterier og smitte herfra til andre lokaler i virksomheden eller rum i dit hjem. Til dette kan derimod anbefales 2-spandssystemet, som tager udgangspunkt i at du har to spande - én med dit rengøringsvand og én med rent vand. På den måde kan du skylle skidt og snavs af i dit rengøringsvand og derefter dyppe din klud, moppe eller hvad du bruger, tilbage i det rene vand.

Mange funktioner

Vores forskellige plastspande opfylder forskellige behov. Eksempelvis har vi en hygiejnespand, som også er fødevaregodkendt, hvorfor du derfor kan bruge den til enten rengøring eller fødevarebrug. Spanden er udstyret med drypfri tud, indvendig måleskema til dosering af væske og pulver, og den har hul til dræning. Vi har ligeledes spande til vinduespudsning, som kan indeholde indvaskere, samt opbevaringsbokse til microfibermopper, hvis du bruger forfugtede mopper i din rengøringsrutine.