Skurenylonpads og holdere

Vores udvalg af skurenylon findes i denne kategori. Skurenylon er et meget nyttigt rekvisit og anvendes til generel rengøring og pletfjerning. Vi har her på siden forskellige slags skurenylon. Dette inkluderer bl.a. skurenylon med forskelligt indhold af skuremateriale, som hver kan benyttes til forskellige rengøringsopgaver. Kan du ikke finde produktet, du leder efter? Kontakt os på kundeservice.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
filter_farve
price
Pris
filter_produkttype
filter_serie
filter_skuremateriale
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 17 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 17 produkter

Sorter stigende

Læs mere om vores udvalg af skurenylon, og hvad skurenylon benyttes til herunder. Skulle du ikke finde informationen du søger, hjælper vi dig gerne på +45 70 40 45 00, mail eller via vores chat-funktion. 

Hvad bruges skurenylon til?

Skurenylon kan anvendes til en lang række forskellige opgaver. Anvendelsesområdet inkluderer alt fra pletfjerning på overflader af porcelæn til rengøring af støbejern.

Afhængig af den enkelte opgave, skal man dog overveje sit valg af skurenylon nøje. Skurenylon fås nemlig med forskelligt materiale. Dette er forklaret i afsnittet nedenfor.

Derudover kan visse typer skurenylon anvendes til rengøring af særlig følsomme overflader. Hvad der adskiller skurenylon for andre rengøringsprodukter, er den høje rengøringsevne.

Forskellige typer

Der findes forskellige typer af skurenylon. Den mest væsentlige forskel mellem de forskellige slags er indholdet af skuremateriale. Dette indhold kendes ved farven på de forskellige slags skurenylon.

  • Hvid skurenylon indeholder 0% skuremateriale, hvorfor det benyttes til rengøring er særligt følsomme overflader såsom porcelæn, glas og malede overflader. 
  • Blåt skurenylon indeholder omkring 15% skuremateriale og anvendes til lettere udsatte områder. 
  • Grønt skurenylon har et indhold på omtrent 25% og anvendes derfor til rengøring af mere hårdføre overflader. 
  • Sort skurenylon er typen med højest indhold af skuremateriale på ca. 42% og anvendes derfor til særligt grov og fastsiddende snavs. 

De nævnte farver er blot et udpluk af de forskellige slags på markedet.  Det anbefales at være særlig opmærksom på hårdheden af din skurenylon, da det kan resultere i ridser på sarte overflader at bruge en forkert hårdhed. Her på siden har vi skurenylon i forskellige farver og hårdheder. Så du kan nemt finde den skurenylon, der passer til din rengøringsopgave.

Hvordan anvendes skurenylon?

Skurenylon anvendes med håndkraft mod området man ønsker rent. Kør eventuelt skurenylon i en cirkelformet bevægelse mod særligt besmudsede områder på genstanden, der rengøres. Det kan til tider være besværligt at få et komfortabelt greb om skurenylon under anvendelse. Derfor kan man med fordel benytte skurenylon på en skureblok. Dette vil give et bedre greb og forbedret anvendelighed. Endelig, vil det ville resultere i en mere effektiv og omhyggelig rengøring.

Køb hos HUMA og få: ✓ Prisgaranti ✓ Mængderabat ✓ God kundeservice

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler