Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Moppesystemer

En effektiv gulvvask kræver flere forskellige redskaber. Det kan virke uoverskueligt, men frygt ej. Hos HUMA har vi moppesystemer med det du skal bruge til gulvvask. Vores udvalg tilbyder bl.a. samlepakker med moppefremfører, moppe, spand og sæbe. Udvalget inkluderer også systemløsninger med essentielle redskaber til rengøring. Skulle du have spørgsmål til vores moppesystemer eller andet? Vi har svarene på +45 70 40 45 00.

3 varer
3 varer

Nedenfor kan du læse mere om vores udvalg af moppeystemer. Et moppesystem er ideelt for dig, der vil have produkter og redskaber til din gulvvask samlet i en pakkeløsning. Ved valg af vores samlepakker slipper du fx for at skulle købe gulvsæbe i det lokale supermarked og moppefremfører et andet sted. Samtidig er du sikret, at alle produkterne i moppesystemerne er af professionel kvalitet. Skulle du være i tvivl om noget, besvarer vi gerne dine spørgsmål på +45 70 40 45 00.

Vores udvalg af moppesystemer

HUMA’s sortiment tilbyder flere forskellige moppesystemer fra bl.a. Nordisk Microfiber og Vileda. Der er her tale om professionelle brands, som er garanti for høj kvalitet. En af vores anbefalede valg, er den professionelle gulvpakke fra Nordisk Microfiber. Her får du moppe, spand, fremfører, teleskopskaft og gulvsæbe - alt der skal til for at få dit gulv til at skinne igen. Har du selv gulvsæben i skabet og er kun ude efter effektive redskaber til din gulvvask, kan vores systemløsninger anbefales. Et eksempel herpå er UltraSpeed Pro Starter Kit. En yderst effektiv gulvpakke fra Vileda - særligt egnet til butikker, cafeér, kontorer m.m. Uanset hvilket moppesystem fra vores udvalg du vælger, kan du se frem til nemmere, hurtigere og mere effektiv gulvvask.

Køb dit moppesystem hos HUMA og få: ✓Prisgaranti ✓Mængderabat