Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Moppefremfører

I kategorien her finder du vores udvalg af fremførere. Når det kommer til effektiv og nem gulvvask er fremførere et must have. Fremfører bruges sammen med en moppe til rengøring af gulv, trapper og vægge. Vores store udvalg inkluderer fremfører i rustfrit stål, fremførere med velcro m.m. Skulle du søge et specifikt produkt i kategorien, vi ikke har på lager, har vi mulighed for at bestille det hjem. Kontakt os på +45 70 40 45 0

15 varer
Unger Polishudlægger, komplet sæt

Unger Polishudlægger, komplet sæt

199,00 kr

ekskl. moms v/1 stk.

15 varer

Har du spørgsmål til kategorien “fremfører”, finder du svarene nedenfor. Skulle du ikke finde svarene du leder efter, sidder vi klar til at hjælpe dig på +45 70 40 45 00.

Hvorfor er en fremfører nyttig?

En fremfører er en nødvendighed, når man bruger fladmopper til rengøring. Fladmoppen monteres på fremføren - fremfører på teleskopskaft, og rengøringen kan herefter påbegyndes. Teleskopskaftet betyder, at man som bruger har langt bedre rækkevidde.

Mange fremførere er trapezformede. Det betyder, at man nemt kan komme til i hjørner og sikre en komplet rengøring. Samtidig kan visse fremfører vippes på højkant, hvilket er en klar fordel ift. rengøring af små områder.

Et eksempel på fremførere med denne funktion er vores alufremførere. Endelig, betyder en fremføres (og tilhørende moppes) flade form, at der altid er fuld kontakt med den ønskede overflade - modsat ved brug af traditionel gulvmoppe. Det resulterer i en mere effektiv rengøring af gulv og væg.

Hvordan anvendes en fremfører?

En fremfører sættes på et teleskopskaft og anvendes sammen med en passende moppe. Måden hvorpå en fremfører benyttes varierer afhængig af metoden. Der er flere forskellige metoder at vælge imellem, når man står over for et beskidt gulv eller andet. To ofte benyttede metoder, er beskrevet nedenunder.

Forfugtede moppe(r)

Et eksempel på en metode er gulvvask med forfugtede mopper. Her forfugter man først og fremmest sin moppe(r). Moppen placeres i en spand. Herefter hældes blandet rengøringsvand over moppen i en passende mængde. Den forfugtede moppe sættes på fremføren og glider let hen over det beskidte gulv. Skal du eksempelvis rengøre dit gulv, starter du med at rengøre kanterne af gulvet med fremføren. Herefter kører man i en S-formet bevægelse fra side til side. Dette gøres fra toppen af gulvet til bunden. Når moppen ikke længere efterlader en passende mængde vand på gulvet, skal moppen udskiftes med en ny. Fortsæt herefter metoden indtil hele gulvet er vasket. Det anbefales ikke at presse moppen ned mod gulvet. Lad i stedet moppen og fremfører glide hen over gulvet. På den måde presses der ikke overskydende og unødvendigt vand ud af moppen. Vi har lavet en video om denne rengøringsmetode, som kan ses her.

Dyp- eller kopmetode

En andet metode er dyp- eller kopmetode. Her vaskes den beskidte flade med enten meget våde mopper, eller ved at rengøringsvand hældes ud på fladen i en passende mængde. Rengøringsvandet kan fordeles på gulvet med kop eller målebærger. Herefter tørres den vaskede flade grundigt efter med en tør moppe. Sørg altid for at moppen sidder godt fast på fremføren og teleskopskaftet er spændt godt på inden anvendelse. Ikke alle gulvtyper tåler denne form for gulvvask, da trægulv eksempelvis kan risikere at rejse sig, hvis gulvet bliver for vådt.

Fordele ved køb af fremfører hos HUMA

Der er mange grunde til at købe sin fremfører hos os. Vi har et stort udvalg af forskellige fremfører - bl.a. fra Nordisk Microfiber.

Først og fremmest varierer størrelsen blandt vores fremfører fra 22-55 cm. Uanset om du skal rengøre mindre områder med begrænset plads eller store områder, har vi altså fremføren til dig (bemærk at velcrofremførere er mindre end selve moppen, for at beskytte vægge og andet mod ridser.)

Dernæst har vi fremfører af forskellige materialer. Det store udvalg inkluderer bl.a. fremfører i rustfrit stål, fremfører med velcro og fremfører i plastik. Fremførerene med velcro er HUMA’s anbefalede valg. De er blandt de meste anvendte slags og udstyret med vulkaniseret velcro, der gør det utroligt nemt at påføre en moppe. Derudover har de en let vægt, hvilket gør dem ekstra nemme at anvende i praksis.

Husk! Hos HUMA får du altid markedets bedste pris med fuld prisgaranti på hele sortimentet. Derudover tilbydes alle vores kunder mængderabat.