Spar 30% på Frixion bonuspakke fra Pilot // Spar 54% på 500 ml svanemærket skumsæbe fra Pristine

Specialklude

Hvad end for en opgave du står overfor, så har vi et bredt udvalg af aftørringsklude til opgaven. Det er blandt andet her du finder microfiberklude der er specialvævet eller ruller med aftørringspapir til det mere beskidte arbejde på f.eks. et autoværksted. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller mangler du en vejledning, så kontakt os gerne. Vi står klar til at hjælpe.

Med de forskellige typer af aftørringsklude kan du få en til forskellige opgaver. Det kan være forskellige steder som klinikker, værksteder, men også kontormiljøer og naturligvis privat forbrug.

Loading...
Filtrering
filter_anvendelse_klude
Mulige filtre
product_brand
filter_antal_pr_enhed
filter_farve
price
Pris
filter_storrelse
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende
 1. AUTO Polering klargøringsklud i microfiber
  AUTO Polering / klargøringsklud i microfiber, blå
  Ned til 30,00 kr
Vis som Tabel Liste

2 varer

Sorter stigende

Papirrulle

Med papirruller kan man hurtigt rive papir når man skal bruge det. Det er ikke i ark, så man kan tage lige præcis den mængde man skal bruge. Det smarte og nemt håndterbare systemer.

Microfiberklude og vaffelvævet

De praktiske og rengøringsvenlige klude kan bruges til et hav af opgaver. De er fremstillet til at fungerer som en alt mulig klud så du kan med fordel bruge en enten i køkken eller en på badeværelset.

Universal rengøringsklude

Effektive engangsklude der nemt kan tages ud enkeltvis af pakken som har en praktisk genluk der holder på fugten. Det kan nemt tages med rundt og bruges fx. på toilettet eller omkring køkkenvasken.

Hvad skal jeg vælge?

Vælg en aftørringsklud ud fra hvad formålet for kluden er. Er det hurtigt papir der skal smides ud kan man sagtens benytte engangs, ved længerevarende opgaver, kan en mikrofiberklud være god. Den kan samtidig vaskes igen, så man har glæde af dem længere tid.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler