Gulvklude

I denne kategori har vi samlet forskellige gulvklude som kan anvendes til blandt andet gulvvask. Bryder man sig ikke om at vaske gulv med moppesæt, er gulvklude en god løsning. Gulvklude er velegnet til gulvvask, men også til oliering og polering af gulve, samt optørring af snavs. Det er muligt at anvende gulvklude både med og uden gulvskrubbe.  Skulle du alligevel sidde med et spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 70 40 45 00 eller skrive en mail til kundeservice@huma.dk

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
filter_farve
filter_med_forstaerkning
Med forstærkning
price
Pris
filter_storrelse
filter_vaegt
state
Lagerstatus

Herunder har vi samlet nogle mulige svar på de spørgsmål du måtte have om gulvklude.

Hvad kan gulvklude anvendes til?

Gulvklude er mest anvendte til gulvvask og trappevask. Det er dog også muligt at anvende gulvklude til blandt andet polering og oliering af diverse gulvtyper. Gulvklude anvendes som oftest i våd tilstand, og er på grund af vaffelvævningen velegnede til optørring af større mængde snavs og større mængder vand. Det er mest almindeligt at anvende gulvklude sammen med en gulvskrubbe, men man kan også anvende den uden. Fordelen ved at anvende en gulvskrubbe sammen med sin gulvklud, er at det er mere ergonomisk korrekt, end at ligge på alle fire. Skal du rengøre større arialer, kan det anbefales at man har flere gulvkulde i stedet for at skulle vride den samme op hele tiden. Det er også mere hygiejnisk, da man i løbet af afvaskningen skifter kluden ud og anvender en ny og ren. På den måde efterlades hele arialet med en ren overflade.

Hvad betyder det at gulvkluden er med forstærkning?

Gulvklude med forstærkning er i ekstra kraftig kvalitet, som sikrer en bedre holdbarhed. Gulvklude med forstærkning er fremstillet i en stor procentdel bomuld, som gør den slidstærk. Derfor er gulvklude med forstærkning modstandsdygtige og holder til at blive vasket mange gange.

Rengøring af gulvklude

Efter endt vask med gulvkluden, er det vigtigt, at man rengør sin klud ordentligt. Hertil rengører man gulvkluden i rent vand, for at fjerne den resterende rengøringskemi som har været anvendt. Har gulvkluden været anvendt til afvaskning af større områder, kan det anbefales at man giver den en tur i vaskemaskinen, for at få den helt ren igen.

Forskellen på gulvklude og gulvmopper

En gulvklud er en god og billig løsning, men da gulvkluden ikke er fastgjort til gulvskrubben, får man ikke et jævnt tryk, som kan medføre at gulvet ikke bliver ordentligt rengjort. Derimod kan det anbefales at man anvender en gulvmoppe i microfiber. Den er lidt dyrere, men den har også en længere levetid. Gulvmoppen monteres på en fremfører, som er med til at give et jævnt tryk, og dermed en mere effektiv rengøring.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler