Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Affaldskurve / Trådkurve

Trådkurve bruges ofte som affaldsspande på toiletter eller større køkkener til at holde faciliteterne rene for papiraffald. De kan bruges inden for alle slags organisationer, men ses ofte hos fx offentlige institutioner, såsom skoler, kontorhoteller og kontormiljøer, og restauranter. Vi forhandler trådkurve (også kaldt fletkurve og affaldskurve) fra Katrin og Tork, samt “no-name” brands. Vi anbefaler at du vælger kurvenes størrelses ud fra hvor antal besøgende på en dag. Ideelt set vil man gerne undgå kurven bliver overfyldt, så papiret ikke bliver smidt på gulvet, og så man ikke behøver at tømme den i løbet af dagen.

3 varer
3 varer

Vi forhandler trådkurve (også kaldt fletkurve og affaldskurve) fra Katrin og Tork, som oftest bruges som affaldsspande på toiletter eller større køkkener til at holde faciliteterne rene for papiraffald. Trådkurve egner sig til alle brancher, fx offentlige institutioner, såsom skoler, kontorhoteller og kontormiljøer, og restauranter.

Hvor mange besøger dit toilet?

Affaldskurve/trådkurve har forskellige kapaciteter, dvs. hvor meget papiraffald den enkelte trådkurv kan rumme. Derfor bør du overveje, hvor mange besøgende du har på dine toiletfaciliteter dagligt. Hvis du har mange besøgende, anbefales en trådkurv med stor kapacitet, for at undgå at kurven skal tømmes flere gange dagligt. Det samme gør sig gældende med jeres papirforbrug, hvis du ønsker at bruge kurven i et storkøkken.

Montering på væggen

Vores affaldskurve/trådkurve er pladsbesparende, da de har vægbeslag og derfor nemt kan fastmonteres på væggen. Således kan de erstatte toiletspanden til papir, som ofte tager gulvplads. Samtidig gøres det nemmere at støvsuge og vaske gulv, når trådkurven hænger på væggen.

Vi anbefaler at bruge trådkurvene med plastposer i, for at sikre at papir ikke falder ud igennem hullerne og ned på toilettets gulv. Ved at have pose i trådkurven, gøres affaldshåndteringen samtidig sikker og mere hygiejnisk for rengøringspersonalet. Ved hyppig udskiftning af posen, kan dårlig lugt undgås, hvis trådkurven eksempelvis bruges i køkkenområdet eller der ikke er adgang til hygiejneposer eller blespande på toilettet.

Ikke flere stoppede toiletter

I miljøer hvor der kommer mange mennesker, ses det ofte at toiletterne stopper til, fordi nogle personer bortskaffer deres brugte papir til håndaftørring i toilettet. Hvis papiret ikke kommer igennem toilettets afløb før næste bruger af toilettet, kan det i værste tilfælde netop tilstoppe, så der skal tilkaldes hjælp og bruges ressourcer på, at få toilettet til at være brugbart igen. Dette kan enkelt og prisbilligt undgås ved at opsætte trådkurve til papiraffald på toiletterne.

"Toiletrapporten 2016" konkluderer sågar, at kunder kan finde på helt at fravælge et spisested eller et hotel for fremtiden, hvis toiletfaciliteterne ikke er rene eller eksempelvis mangler papirvarer. Husk derfor regelmæssigt at tjekke om jeres toiletfaciliteter er i orden.

Mængderabat

Vi giver mængderabat på vores udvalg af affaldskurve/trådkurve. Jo flere du køber, des jo mere sparer du. Har I derfor flere toiletter eller et større køkkenmiljø, vil stykprisen derfor være endnu billigere for jer.

Materiale og farve

Trådkurvene fås i hvid, og er enkle i deres design, så de passer ind i indretningen af de fleste toiletfaciliteter. Materialet er enten ABS-plast eller metal, som begge er robuste materialer, hvorfor du kan regne med at have din trådkurv i mange år frem.

Vejledning

Hvis du er i tvivl om montering eller hvorvidt trådkurven passer til jeres toilet eller storkøkken, kan du kontakte os på telefon, chat eller mailadressen, som står i bunden af denne side. Vi sidder klar til at vejlede dig både før og efter dit køb.