Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Papirkurve

Uanset om du indkøber til et kontor, en offentlig institution, hotelbranchen eller til eget hjem, så har vi en papirkurv for dig. Vi har varianter i robust plast og flettet metal, i både traditionelle former, og mere stilrent og moderigtige papirkurve velegnet til fx kontormiljøer. De fylder ikke meget, og kan derfor nemt placeres under eller ved siden af skrivebordet eller siddegrupper.

4 varer
4 varer

Robuste spande, som holder til dagligt brug

Vi forhandler blandt andet de klassiske, grå skraldespande, som man kender fra skoler og andre offentlige institutioner. De er udført i robust plast, så de holder til børns leg, der til tider kan være vild og resultere i spark mod spanden. Spanden har grundet dens robusthed derfor en lang levetid.

Mængderabat

Vi tilbyder mængderabat på køb af papirkurve. Jo flere du indkøber, jo mere rabat får du. På den måde kan hver medarbejder få deres egen papirkurv eller affaldsspand. Dette er tidsbesparende, da medarbejderen ikke selv aktivt skal opsøge en affaldsspand, for at komme af med sit skrald. På den måde behøver medarbejdere ikke lade sit affald ligge på skrivebordet, for at smide det ud senere, når han eller hun har tid til at rejse sig fra sin kontorplads. Det medhjælper til at vedligeholde et pænt og rent kontormiljø, som foretrækkes af både medarbejderne selv og eventuelle besøgende kunder eller samarbejdspartnere.

Brug til affald

Hvis man ønsker at anvende papirkurven som skraldespand eller affaldsspand, anbefales det at putte en pose i kurven. Dette sikrer, at affaldet ikke ryger ud igennem hullerne, hvis den valgte variant netop har huller. Samtidig sikrer det mod at væske og gamle madpakker får lov til at løbe ud i affaldsspanden. Således bliver affaldshåndteringen nemmere og mere hygiejnisk for rengøringspersonalet. Dårlig lugt undgås ligeledes på denne måde, da det er nemmere at tømme spanden for eventuelle dårlige madvarer, når der er en pose i. Skulle uheldet dog være ude, og der er gået hul på posen i spanden, er det muligt at gøre papirkurven rent med sæbe og varmt vand.