Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Skumrengøring

I kategorien her finder du forskellige produkter til skumrengøring. Når det kommer til rengøring af overflader, er skumrengøring i mange tilfælde et oplagt valg. Den særlige rengøringsmetode bekæmper effektivt diverse typer besmudsninger på gulv såvel som vægge. Derudover betyder skumrengøring mindre arbejde og gør det samtidig muligt at nå svært tilgængelige områder. Skulle du have spørgsmål til skumrengøring, vores udvalg eller andet, besvarer vi gerne dine spørgsmål på + 45 70 40 45 00.

3 varer
3 varer

I dette afsnit besvarer vi spørgsmål du måtte have til kategorien med skumrengøring. Skulle du læse afsnittet og stadig sidde tilbage med spørgsmål, er vi til rådighed på + 45 70 40 45 00.

Hvorfor benytte skumrengøring?

Skumrengøring er en særlig rengøringsmetode og har mange fordele. Først og fremmest er skumrengøring anvendelig til bekæmpelse af stort set alle slags besmudsninger. Heriblandt, fedt, snavs, proteiner, sæberester m.m. Dertil er der også sur skumrengøring, som kan benyttes til bekæmpelse af rust og kalk. Anvendelsesområdet varierer dog mellem forskellige skumrengørings produkter.

Hvad adskiller skumrengøring fra andre rengøringsmetoder?

Med skumrengøring har du lettere ved at rengøre svært tilgængelige områder, da det effektive skum let indtrænger hjørner og kroge. Det betyder en komplet rengøring og ingen uberørte områder.

Derudover har skum en klæbrig effekt, modsat almindelige rengøringsvæsker, hvilket gør det muligt for skummet at arbejde på vertikale flader. Det betyder, at skumrengøring effektivt kan benyttes til rengøring af både gulve og vægge med en minimal anstrengelse.

Skumrengøring kan ofte også anvendes til rengøring af forskelligt udstyr i fødevareindustrien. Endelig, er den essentielle fordel ved skumrengøring, at metoden er oplagt til rengøring af større områder såsom lagerhaller og andet.

Hvordan anvendes skumrengøring?

Skumrengøring kan anvendes v.h.a forskellige redskaber. Ofte vil man sprede skummet på den ønskede flade med en højtryksrenser og dertilhørende skumdyse.

Skumrengøringsmidlet doseres i skumdysen og blandes med vand fra højtryksrenseren på den besmudsede flade. Herefter skal skummet have lov til at bekæmpe snavs osv. fra fladen. Alt efter hvilken type besmudsning der er tale om, varierer ventetiden. Er der fx tale om bekæmpelse af rust eller kalk, vil ventetiden ofte være længere for et effektivt resultat. I tilfælde med meget modstandsdygtig besmudsning kan det være en nødvendighed at hjælpe til med skuresvamp eller lign. Når skumrengøringsmidlet har fået tid til at arbejde, skylles gulvet eller væggen ren med vand. Brug herefter en gulvskraber til at fjerne vandet fra overfladen.

Skumrengøringsmiddel kan ofte indeholde kraftige kemikalier, hvorfor man bør åbne vinduer under skumrengøring for optimal udluftning. Det er derfor også anbefalelsesværdigt at benytte beskyttelsesbriller og maske under skumrengøring.

Bemærk! Vi har et kæmpe sortiment af rengøringsartikler på siden til både privat og erhverv. Vi tilbyder altid vores kunder prisgaranti og mængderabat. Det gælder alle produktkategorier i shoppen.