Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Diverse specialrengøringsmidler

Står du og mangler et specialprodukt til rengøringen, så kan du se vores udvalg af disse her. Vi har bl.a. båndsmørremiddel der kan smøre pakkebåndet eller rengøringsmiddel til hospitalsudstyr. Har du spørgsmål eller mangler du vejledning i forbindelse med et produkt er du velkommen til at kontakte os.

13 varer
13 varer

I visse tilfælde og situationer er det nødvendigt at man skal bruge et produkt der har en speciel funktion eller egenskab. Derfor kan man købe forskellige specialprodukter med prisgaranti. Hvis du ser noget der ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os. Så skal vi prøve at være behjælpelige med din efterspørgsel.  

Båndsmørremiddel

Benyttes til smørelse bånd på maskiner der pakker og taper pakker ind. De skummer meget lidt, hvilket minimerer risikoen for at pap bliver ødelagt. Ligeledes minimerer det risikoen for dryp på gulvet under maskinen, så man ikke får et glat gulv der kan være farligt for medarbejdere.

Duftforstærkere

Ønsker man en dejlig duft af citron fx. på badeværelset, kan man med fordel bruge en duftforstærker, som kan tilføjes et i andet rengøringsmiddel, når der skal gøres rent. Det giver en behagelig og frisk duft, som medvirker til en duftforbedring i rummet eller lokalet.

Gulvplejemiddel

Olievoks/bonevoks med plejemiddel der bruges til ulakerede gulve. Kan anvendes til træ, linoleum og korkgulve. Efterlader et beskyttende filmlag på gulvene uden at fedte og være galt. efter behandlingen poleres gulvet så man får et glansfuldt resultat.

Special rengøring

Anvendelse til bl.a. medicinsk udstyr, herunder bækkeskyllere og fadervaskere. Bækkenskyllere indeholder alkali og kalkbindere som gør det velegnet til et skinnede rent resultat. Det bruges også uden besvær til maskiner og er god til alle typer vandhårdhed. Man ikke skal være afhængig af dette.