WC sticks og urinaltabs

Toiletfriskere i form af WC sticks, urinaltabs og meget mere. 

Loading...
Filtrering
filter_anvendes_til
product_brand
Mulige filtre
price
Pris
filter_produkttype
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende

WC sticks og urinaltabs

Hvem har ikke lyst til at træde ind til en frisk duft af citrus, og et rent, bakteriefrit toilet? I denne kategori finder du produkter, som giver et behageligt og lugtfrit toiletmiljø. Vi har produkter der renser, opfrisker og afkalker toiletter, f.eks. WC sticks fra Domestos og Minatol. Du finder også toiletfriskere fra bl.a. Lotus, som forhindrer bakterier og dårlig lugt. Få ekstra hjælp til rengøringen med praktiske toiletrensetabs fra Cleanosan. Denne kategori rummer også urinalblokke og urinalmåtter, som sikrer et rent og duftende miljø på urinaler.

WC sticks fra Domestos og Minatol

Du kan vælge mellem forskellige mærker af WC sticks: HUMA tilbyder originale sticks fra Domestos, og en billigere version fra Minatol. Begge mærker virker som de skal, men du kan spare penge ved at købe den billigere version, som også udmærker sig ved, at sticksene har lidt længere holdbarhed. Bemærk, at WC sticks kun passer til visse typer toiletter, nemlig Ifö toiletter med skylleknapsfunktion, f.eks. Ifö Spira og Ifö Sign.

Hvad er forskellen på en WC stick og en toiletfrisker?

En WC stick er en ny form for toiletrenser, sammenlignet med en toiletfrisker, som hænger på toiletkummen. En toiletfrisker rengør primært i det område af kummen, hvor den er placeret, når der skylles ud. WC sticks virker sådan, at frisk duft og mikroorganismer frigives sammen med skyllevandet, og de virksomme indholdsstoffer bliver derfor fordelt i hele toilettet. Det giver en grundigere rensning, og reducerer problemer med dårlig lugt og bakterievækst. Vi kan derfor anbefale en WC stick, hvis du har et Ifö toilet. Hvis du ikke har et Ifö toilet, er en toiletfrisker et godt alternativ til dig, der gerne vil af med dårlig lugt og desinficere toilettet dagligt, som supplement til den ugentlige rengøring.

Fordele ved WC sticks

Du kan høste flere fordele ved at bruge en WC stick i toilettet. En WC stick modvirker kalk, snavs og hæmmer bakterier. Du sparer derfor tid på løbende soignering af toilettet, det klarer sticken. Mikroorganismer i produktet fjerner dårlig lugt, og erstatter den med en opfriskende duft. Det er samtidig en praktisk løsning, som er skjult i WC-tanken. Du kan f.eks. nemt rengøre kummen med toiletbørsten, som ikke støder ind i en toiletfrisker, der sidder på kummen.

En WC stick er mere hygiejnisk end en toiletfrisker, som er mere eksponeret for organisk affald. Du sparer desuden penge på kalkfjerner, da WC sticken afkalker kummen. Den blå farve i skyllevandet hjælper til at holde øje med, når du skal sætte en ny stick: Når farven er ved at være væk, er det tid til en ny stick.

Toiletfrisker til WC fra Domestos og Lotus

En toiletfrisker er et udmærket alternativ til dig, der ikke har et Ifö toilet. Vi har toiletfriskere fra Domestos og Lotus, med forskellige dufte, f.eks. havfrisk og citrus. Toiletfriskeren placeres i toilettets kant, og hver gang der skylles, frigøres mikroorganismer, som rengør og nedbryder det organiske materiale, som er skyld i dårlig lugt. En toiletfrisker hjælper til at holde toilettet rent, og er derfor et godt supplement til almindelig rengøring af WC´et.

Toiletrens tabs til desinfektion og rens

Har du brug for en ekstra, hjælpende hånd til rengøring af toiletkummen? Cleanosan toiletrens tabs forebygger misfarvninger, kalk og dårlig lugt fra toilettet. De er samtidig med til at desinficere og rengøre toiletkummen. Smid en tabs i vandet og lad den virke i mindst en time, men gerne mere f.eks. over natten, og skyl derefter ud. Vi anbefaler, at du bruger toiletrens tabs én gang om måneden.

Urinaltabs til rensning af urinaler

Urinaltabs med mikroorganismer kan anvendes på urinaler i barer, restauranter, kundetoiletter og lignende. Urinaltabs er praktiske, da de fjerner det organiske materiale, som forårsager dårlig lugt og erstatter lugten med citrusduft. Samtidig forebygger urinaltabs kalk i urinalet, og sparer tid på rengøringen, som besværliggøres af kalkbelægninger. Urinaltabs er støbte, dvs. de kommer ikke i gitter. Støbningen giver en massiv blok, som ikke indeholder luft, derfor er holdbarheden på urinaltabs markant.

Urinalmåtter med eller uden enzymer

En urinalmåtte er et godt, alternativt produkt til urinaltabs. Urinalmåtter har samme funktion som urinaltabs: De renser og fjerner lugt fra urinaler. Vi kan tilbyde urinalmåtter fra Activa med mango/citrusduft, som giver en frisk duft, og nedbryder lugtgener vha. lugtneutraliserende stoffer. Vi forhandler også urinalmåtter fra Air-X med enzymer. Enzymerne nedbryder effektivt molekylerne, der forårsager dårlig lugt.

En urinalmåtte har en praktisk fordel i forhold til urinaltabs, da måtten beskytter afløbet: Måtten opfanger snavs og affald, f.eks. tyggegummi, papir og lignende. Det anbefales at man vasker hænder efter håndtering af urinalmåtter.

Få en god mængderabat på rengøringsmidler til sanitet

Når du handler hos HUMA, kan du få gode mængderabatter: Jo flere styks du køber af en vare, jo højere er den procentvise besparelse. Vi matcher også prisen på et produkt, hvis du finder produktet til en lavere pris andre steder. Hvis du f.eks. har set billigere WC sticks eller urinaltabs hos en konkurrent, sætter vi prisen ned, så vi som minimum matcher prisen.

Har du brug for mere information eller hjælp til at finde det rigtige produkt til sanitetsrengøring? Så er du er meget velkommen til at ringe til vores flinke kundeservice på tlf.: 70 40 45 00. Du kan også få fat på os via chatten på HUMA.dk, eller skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler