Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Spærrevæske

I denne kategori finder du et udvalg af spærrevæske til toiletter og urinaler. Spærrevæske anvendes til at forhindre dårlig lugt, fordampning, samt udtørring af afløb.

2 varer
2 varer

Spærrevæske kan anvendes til vandforsegling i blandt andet vandfrie urinaler og tørklosetter. Spærrevæske er med til at minimere lugt og fordampning. Derudover kan spærrevæske også anvendes til lugtstop i håndvaske og afløb.

Spærrevæske er velegnet til brug i blandt andet vandløse urinaler, nye ubrugte toiletter og tørklosetter. De finder i forskellige udgaver, og her hos HUMA finder du et udvalg af spærrevæsker, som ikke indeholder parfume eller farve.

Hvordan fungere spærrevæske?

Spærrevæske virker ved at det ved påføring går ind og lægger sig som en hinde på overfladen, som er med til at forhindre dårlig lugt og fordampning. Der bliver simpelthen lagt en form for “låg” over lugten, uden at vandgennemstrømningen forhindres. Samtidig forhindrer spærrevæske afløb fra at udtørre, som ellers også kan være med til at skabe lugtgener.

Ved de vandfrie urinaler, fungere spærrevæsken, ved at man i bunden har installeret en væskelås, hvori der er flydt spærrevæske i. Spærrevæsken er lettere end urin, og vil på grund af sin massefylde, derfor lade væske passere igennem, og samtidig spærre for opstigende lugtgener fra urinen.

Beskyt dig selv

Det er ikke et krav, at man anvender værneudstyr når man arbejder med spærrevæske. Dog anbefales det at man anvender handsker, som er CE-mærket, for at beskytte hænderne.

Dosering og brugsanvisning

Spærrevæsken anvendes koncentreret, i en mængde så det danner en spærrende flade. skal spærrevæsken anvendes i vandfrie urinaler, fjernes vandlåsen, hvorved den gamle spærrevæske skylles ud. Efter genmontering af vandlåsen fyldes spærrevæsken i afløbet. Afhængigt at opgaven, kan spærrevæske fungere effektivt i 2 til 6 måneder.

Har du spørgsmål til spærrevæske, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70404500