Hulmaskine

Her har vi samlet vores udvalg af forskellige hulmaskiner. En hullemaskine skal være robust og pålidelig, og fungere når man har brug for det, derfor fører vi hulmaskiner i en solid kvalitet fra Leitz. De fås både så de kan lave 2 eller 4 huller.  

Loading...
Filtrering
product_brand
price
state
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende

Står du og mangler et hulapparat til kontoret eller hjemmet, så finder du et bredt udvalg af forskellige mulmaskiner hos os. Vi kan tilbyde hullemaskiner, som kan lave både 2 eller 4 huller af gangen, og søger du en hulmaskine, som kan klare flere ark ad gange, så har vi også hulmaskinen til dig. 

En robust og pålidelig hulmaskine

Vi har valgt at føre hulapparater fra Leitz fordi de kommer en solid kvalitet, som sikre dig en robust og pålidelig hulmaskine, som virker når du skal bruge den. Hulmaskinerne er udstyret med klare papirformat-angivelser, som sikrer at papiret placeres korrekt, så hullerne bliver lavet, så papiret eventuelt kan arkiveres i en mappe efterfølgende. 

Hulapparater fra Leitz er med opsamler, så du undgår en masse små runde stykker papir over det hele, efter hulning.

For at gøre det nemt for dig er hullemaskinerne udstyret med skarpe hulpiber, som er med til at reducere kraftanstrengelsen ved hulning. Den kører simpelthen ned gennem papiret uden besvær. 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler