Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Whiteboard marker

Her har vi samlet vores udvalg af whiteboard markere, til anvendelse på whiteboard tavler. Whiteboardtusser er fremstillet så de med lethed kan fjernes fra tavler med en klud eller whiteboard afvisker. Whiteboardtusch gør det nemt at "tegne/fortælle" til en præsentation, et møde eller blot til eget forbrug i hjemmet. 

2 varer
2 varer

Whiteboard markere, som findes her på HUMA er nøje udvalgt, så vi sikrer vores kunder den bedste kvalitet. Herunder tørrer whiteboard tuscherne ikke ud med det samme, som man ellers kan risikere med andre billigere alternativer, hvis man glemmer at sætte proppen på tussen igen efter brug.

Whiteboard markere er især velegnet til anvendelse indenfor skoler og undervisning, foredragsholder og på kontorer, i møde- og konferancerum. Man kan med fordel også anvende whiteboardtuscher i hjemmet, til at huske ting, eller som underholdning for børnene.  

Køb den farve du anvender mest

Whiteboard tusser, findes i mange forskellige farver, som kan være gode hvis man skal illustrere forskellige ting. Her kan man både købe en pakke med forskellige whiteboard markere, men hos HUMA er det også muligt at tilkøbe pakker med den farve som du anvender mest, uanset om det er sort, grøn, rød eller en anden farve.