Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Skrivetilbehør

I denne kategori finder du et udvalg af forskelligt skrivetilbehør. Uanset om du skal lave en lige streg, udviske og slette eller have spidset blyanten, finder du udstyret her. Vi har sørget for at have skrivetilbehør i vores sortiment som er af god kvalitet, hvilket er med til at sikre at du har gode redskaber ved hånden. 

Hos HUMA kan du finde et bredt udvalg af forskelligt skrivetilbehør. Uanset om du skal slette det skrevne, have spidset blyanten eller lave en lige streg, har vi helt sikkert det du skal bruge.

Lad dig ikke slå ud af en skrivefejl - visk den blot ud med viskelæder og skriv videre

Uanset om du har skrevet store eller små fejl, har vi et viskelæder der passer til dit behov. Der findes forskellige viskelædere, om det er det klassiske hvide viskelæder eller en viskelæderpen.

Hvordan virker et viskelæder?

Når man skriver med viskelæder på et stykke papir, brækker små flager af stiftens grafit af og lægger sig på papirets ujævne overflade. Viskelæderet er lavet af et let klæbrigt materiale, som grafitten har lettere ved at sidde fast på end papiret. Når man derved gnider viskelæderet hen over papiret, vil graffiten - og derved det skrevne - forsvinde fra papiret og i stedet sætte sig fast på viskelæderet.

Viskelæderets fremstilling

De fleste viskelædere er lavet af gummi, som er blevet blødgjort med vegetabilsk olie eller lignende. Jo blødere et viskelæder er, desto mere skånsomt er det overfor papiret. Tager man derimod et hårdere viskelæder, vil det typisk ødelægge papirets overflade, især hvis du visker ud det samme sted mange gange.

Som regel slides viskelæderet, så den del der har suget grafitten op, glides af og lægger sig som fnuller på papiret.

Slut med flade blyanter

Der findes et bredt udvalg af forskellige blyantspidsere, uanset om man er til den helt klassiske blyantspidser, bordblyantspidseren med håndsving eller blyantspidser med opsamler.

Selvom pc´en har haft sit indtog, anvendes blyantspidsere stadig i stor stil. I skolen skal børnene lærer at skrive med blyant og hertil skal de naturligvis også bruge en blyantspidser. En blyantspidser er også et relevant skrivetilbehør at have i hjemmet eller på kontoret.  

Selvom et udvalg af vores blyantspidsere kan anvendes både til farveblyanter og almindelige blyanter, anbefales det dog at have et til hvert formål, da farveblyanter kan være med til at sløve den almindelige blyantspidser i længden, på grund af hårdere stifter.

Blyantspidser med flere funktioner

Der findes den helt klassiske blyantspidser, og på HUMA kan du finde vores bordblyantspidser, som kan anvendes til at spidse alle blyanter, både runde, trekantede og sekskantede. Den kan justeres, så blyanten får den spids man ønsker på sin blyant.

Korrektur - en smart måde at slette sine fejl

Med rettetape kan du hurtigt og nemt skjule dine fejl ved at påføre det på det skrevne. Vi kan tilbyde korrektionstape fra Tombow og 3M i praktisk dispenser, der gør det nemt at påfører på papiret. Rettetape gør det nemt at rette småfejl og hurtigt komme videre i teksten.

Korrektionstape er et smart og uundværligt redskab, både på kontoret og hos de studerende. Vi kan tilbyde rettetape, som kan påføres på papiret og overskrives med det samme. På den måde er det hurtigt at rette sine fejl og derefter gå videre.

Tegn lige streger med billige kvalitetsprodukter

Linealer findes i mange forskellige længder, udformninger og materialer. De findes både i 15 cm, 20 cm og 30 cm og kan være fremstillet i både aluminium, træ eller plast.

En lineal er ikke bare en lineal. Det afgørende er hvad man skal anvende den til og hvad ens behov er. Skal den anvendes til skolebarnet, som har brug for at måle de mest nødvendige ting i matematik, kan det være fint med en helt almindelig lineal.

Er man derimod glad for at lave hobbyting, hvor man skal skære forskellige emner ud, kan det være en fordel at anvende en lineal i aluminium. De er til disse formål bedre og mere holdbare.

Det er ikke kun hobbyfolket, som kan have glæde af en lineal i aluminium, men også skolebørn, som skal have den med i tasken hver dag. En lineal er dømt til et hårdt liv hvis den bor i en skoletaske, derfor kan det være en idé at overveje en lineal i aluminium, fremfor en i plast da de nemmere knækker.

Hvis det skal være slut med knækkede linealer, kan du med fordel anskaffe en af vores kvalitetslinealer, fra blandt andet Staedtler.