Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Overstregningstusch

Her finder du et udvalg af forskellige overstregningspenne. De anvendes til at markere og fremhæve linjer og sætninger i forskellige papirer og dokumenter. De fås i forskellige skarpe farver og sælges både i kasse med ensfarvede eller i sæt med assorterede farver. 

4 varer
4 varer

Highlight alle de vigtige detaljer med en overstregningspen. Hos HUMA kan du finde et bredt udvalg af forskellige highlighters i diverse farver, fra både Staedtler, Pilot og Sharpie. Så uanset om du ønsker en enkelt bestemt farve eller et sæt med blandede farver, kan vi hjælpe.

Overstregningstuschen har været et uundværligt redskab i mange år. Både på kontoret, men også blandt unge studerende. Overstregningstuscher indeholder transparent farve, som gør det nemt at markere en vigtig sektion i en tekst ved at overstrege den.

Mange fordele

Skal du læse eller gennemgå en lang tekst, kan det være en god ide at anvende en highlighter, så du hurtigt kan overstrege det vigtigste og hurtigt vende tilbage til det, uden at skulle læse flere sider igennem igen.

Overstregningstuschen er udstyret med en skrå spids, som giver et flot resultat, da det er med til at gøre det meget nemmere at markere teksten i lige linje. Stregbredden varierer, men er typisk mellem 2-5 mm.

Overstregningspenne findes i mange forskellige farver, og kommer som regel i skarpe farver, som er meget iøjnefaldende. Ved at have forskellig farvede overstregningstuscher er det muligt at markere forskellige ting i samme tekst. Måske skal der være fokus på noget relevant i forhold til økonomi og noget andet i forhold til markedsføring. Med de forskellige farver kan du nemt markere de forskellige fokusområder i den samme tekst og kunne se hvilken farve der repræsentere hvad.

Overstregningspen som kan viskes ud

Hos HUMA har vi et stort udvalg af de klassiske og almindelig overstregningstuscher i skrigende neon farver, men som noget særligt har vi tilføjet Pilot Frixion Light pennene til vores sortiment. Det særlige ved netop disse highlightere er at de har varmefølsom blæk, der forsvinder ved den fraktion der opstår når man gnider med det integrerede viskelæder.

Køb flere spar mere

Hos HUMA har vi altid gode priser på vores sortiment. Ønsker du eksempelvis at købe flere overstregningstuscher har vi mængderabat, som kan give en god besparelse. Har du derimod fundet produktet på en anden hjemmeside til en billigere penge, har vi prismatch.