Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Blyanter

Vi har et bredt udvalg af forskellige blyanter fra Staedtler, Büngers og Pilot. Uanset om du søger farveblyanter, almindelige eller stiftblyanter kan vi hjælpe. Her finder du også tilhørende stifter til stiftblyanter. Vi har naturligvis også blyantspidsere og viskelæder så du altid er sikret en spids blyant og mulighed for at udviske det skrevne. 

Viser 1-16 af 114 produkter i denne kategori
Blyant Noris 2H SPAR15%
  • TILBUD

Blyant Noris 2H

Før 6,25 kr 5,31 kr

inkl. moms v/1 stk.

Blyant Noris H SPAR15%
  • TILBUD

Blyant Noris H

Før 6,25 kr 5,31 kr

inkl. moms v/1 stk.

Blyant Noris HB SPAR15%
  • TILBUD

Blyant Noris HB

Før 6,25 kr 5,31 kr

inkl. moms v/1 stk.

Blyant Noris 1B SPAR15%
  • TILBUD

Blyant Noris 1B

Før 6,25 kr 5,31 kr

inkl. moms v/1 stk.

Blyant Noris 2B SPAR15%
  • TILBUD

Blyant Noris 2B

Før 6,25 kr 5,31 kr

inkl. moms v/1 stk.

BIC stiftblyant Matic Classic 0,5 SPAR15%
  • TILBUD

BIC stiftblyant Matic Classic 0,5

Før 7,50 kr 6,38 kr

inkl. moms v/1 stk.

Viser 1-16 af 114 produkter i denne kategori

Uanset om du mangler blyanter til arbejdspladsen, penalhuset eller blot til farvelægning i børnenes malebøger, finder du med garanti det du søger her hos HUMA. Vi kan tilbyde et bredt udvalg, fra de kendte mærker Staedtler, Pilot og Büngers, både almindelige blyanter med og uden viskelæder, stiftblyanter, samt farveblyanter.  

Et skriveredskab anvendt verden over

Blyanten er et rigtig gammelt skriveredskab, som samtidig er et af de mest benyttede i verden - til trods af hyppigt knækkede spidser og afhængigheden af blyantspidsere.

Hvorfor?

Fordi en blyant er pålidelig. De tørrer ikke ud eller løber tør - du kan hvert fald se når de gør.

Det er måske derfor de stadig er en central del af rigtig mange penalhuse og kontorborde verden over.

Blyanter i mange varianter

Blyanterne som man finder på markedet i dag, findes i mange udformninger. Man kan få blyanter i forskellige farver, som kan anvendes til tegning og farvelægning, man finder stiftblyanter, hvor man blot skal påfylde nye stifter når den løber tør og så findes der den klassiske blyant med og uden viskelæder.

Den klassiske blyant var til at starte med fremstillet sekskantet, så den ikke kan trille, men i dag kan man også få den klassiske blyant helt rund, eller trekantet, hvoraf den trekantede er med til at øge den ergonomiske korrekthed.

Bly i blyanter?

I de klassiske blyanter består kernen af råstoffet grafit, som man engang troede var en form for bly - også derfra navnet blyant. Men der har aldrig været bly i en blyant, som mang ellers troede.

Den rette blyant kan være afgørende

I dag foregår meget skriftlig kommunikation og grafisk arbejde digitalt, men det er ikke til at komme udenom at man fra tid til anden kan få brug for en god gammeldags blyant, både til skrivning eller tegning.

Er du især fascineret af at tegne, kan kan de rette blyanter gøre en stor forskel for det endelige resultat.

Selvom det for nogle mennesker blot er et skriveredskab , er det for andre et uundværligt redskab i hverdagen. Her kan både nævnes kunstnere, tatovører, og skitsetegnere. De foretrækker ofte at anvende blyanter, da de giver en blød og let streg, da de findes i forskellige hårdhedsgrader.

En almindelig skoleblyant er som regel med en hårdhedsgrad der bliver kaldt HB, som er sådan midt imellem hård og blød.

Godt udvalg af blyanter

Vores udvalg af blyanter giver dig mulighed for at kunne udfolde dig kreativt, og det kan til tider være rart at regne eller skrive med en god gammeldags blyant, frem for at styre mus og tastatur på computeren i forskellige digitale skrive- og tegneprogrammer. Både børn og voksne kan få stor glæde af vores forskellige blyanter. Vi tilbyder rigtig gode priser og mængderabatter både til private, erhverv og institutioner.