Spar 20% på alle ikke i forvejen nedsatte produkter fra Buzil

Papirblokke og bøger

Alle produkter i “Papirblokke og bøger”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende

Papirblokke og bøger

I denne kategori finder du papirblokke og bøger i forskellige kvaliteter og størrelser, helt ned til lommestørrelse, og helt op i planche-format. Du kan f.eks. se nærmere på kollegieblokke til rimelige priser, og flipoverblokke med masser af plads til fælles notater. Der er også notesblokke og notesbøger i forskellige kvaliteter og farver, og prisvenlige limede blokke, velegnede til hurtige notater. Til de kreative tilbyder vi akvarelpapir og skitseblokke, og til dem, der skal arbejde med tal, er der kolonnebøger, som holder snor i regnskabet.

Kollegieblokke med praktisk spiralryg

En kollegieblok, som også kendes under navnet spiralblok, er et alsidigt papirformat til alle former for skrivearbejde. Kollegieblokkene fås i forskellige størrelser, f.eks. A5, som passer i de fleste tasker, uden at fylde for meget, eller standardstørrelsen A4, det foretrukne valg, hvis der skal bruges lidt mere plads at skrive på.

En kollegieblok er sammenhæftet i en spiralryg, som kan slås ud og giver en jævn og behagelig skriveoverflade, der enten er blank, linieret eller kvadreret. Siderne er perforerede, så du nemt kan rive papiret ud af blokken. Kollegieblokkene er Svanemærket, som garanterer at papiret er produceret med lavt energiforbrug, få kemikalier, og så lidt affald og udslip til luft og vand som muligt.

Nogle af kollegieblokkene sælges med mængderabat: Jo flere kollegieblokke du køber, jo højere rabat får du. Når vi kan sende flere varer i samme levering, giver det lavere omkostninger og i sidste ende en fordelagtig pris til dig.

Flipoverblokke skaber overblik

Flipoverblokke har en stor, praktisk overflade, velegnet til skrivning eller grafisk facilitering. Flipoverblokke er oplagte at bruge på kurser, møder, eller til projektarbejde i grupper, hvor der er brug for et fælles papir til at samle ideer på. Blokkene er lavet med huller og et praktisk, universelt ophæng, som passer til alle typer stativer. Papiret kan vælges i en ulinieret eller kvadreret variant, i forskellige størrelser, der minder om størrelsen på en 60x80 cm plakatramme.

Akvarel og skriveblokke til kreativt arbejde

Papirkvaliteten er vigtig, når du skal male akvarel. Vi tilbyder derfor den rigtige type akvarelpapir på kraftigt, syrefrit papir, så farverne opsuges og lægger sig fint på papiret. Vælg mellem flere størrelser.

Til tegning og skitser er der flere slags tegneblokke i varierende formater. Vi har både små skitsebøger og skitsebøger til de større arbejder. Flere af vores akvarelblokke og skitseblokke er lavet i syrefrit papir og FSC-certificeret. Det betyder, at papiret er produceret med miljøkrav og hensyn til de skovbrug, som papiret kommer fra.

Stort udvalg af notesblokke og notesbøger

I denne underkategori finder du et overflødighedshorn af forskellige notesblokke og notesbøger i varierende farver, størrelser og kvaliteter. I den prisvenlige afdeling er der f.eks. de nostalgiske rød-sorte kinabøger. Der er også notesblokke, et billigt alternativ, som fungerer godt til mange skriveopgaver.

Hvis du søger notesbøger i en mere kraftig kvalitet, er der f.eks. praktiske multiblokke, opdelt i faner, så det er nemt at holde styr på notaterne til forskellige emner/fag. Der er også notesblokke i eksklusiv kvalitet, når du gerne vil have en notesblok, som både er smuk at se på, og ekstra god at skrive på.

Limede blokke i fornuftigt prisniveau

Limede papirblokke er et udmærket alternativ til kollegieblokke, det er en lidt billigere model, f.eks. til studiet. Hvis du bruger meget papir, f.eks. i professionel sammenhæng, er det en billig variant at investere i. Vi giver mængderabat, jo flere blokke du køber.

Vælg mellem praktiske størrelser i A5 eller A6, som passer i lommen eller tasken, til hurtige notater i løbet af dagen. Du kan også investere i standardstørrelsen A4, som er velegnet til mange skriveformål. Alt efter dit behov, kommer papirblokken med kvadreret, linieret eller ulinieret papir.

De limede blokke er udstyret med Svanemærket, det betyder, at der er stillet krav til at papiret er produceret med lavt energiforbrug, færre kemikalier, og så lidt affald og udslip som muligt.

Kolonnebøger til regnskab og økonomi

Kolonnebøger, som også kaldes regnskabsbøger, er praktiske og giver dig overblik over indtægter og udgifter. Du kan bruge kolonnebøger til at holde styr på privatbudgettet, eller til at føre regnskab i foreningen eller den mindre virksomhed. Der er mulighed for at vælge mellem forskelligt antal kolonner og størrelser, alt efter om kassebogen skal være lille og praktisk at håndtere, eller i et lidt større format.

Mængderabat på flere papirprodukter

Vi giver gode mængderabatter på flere af vores papirblokke og notesbøger: Jo flere styks du køber af en vare, jo højere er den procentvise besparelse. Rabatten gælder, uanset om du handler som privatperson, til erhverv eller til institutioner. Vi har også prisgaranti, det betyder, at hvis du finder billigere papirvarer andre steder, så matcher vi som minimum prisen. Hvis du ikke finder det du leder efter her i kategorien, så tøv ikke med at hive fat i os, så finder vi frem til det, du mangler. Ring til vores venlige kundeservice på tlf: 70 40 45 00.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler