Spar 20% på alle ikke i forvejen nedsatte produkter fra Buzil

Brevordnere og ringbind

Her finder du kvalitets brevordnere og ringbind, fra blandt andet Esselte, som passer perfekt til kontoret eller i hjemmet. De er med til at gøre det nemt og enkelt at holde styr på forskellige dokumenter. Til at inddele dine papirer kan vi tilbyde et udvalg af registre og faneblade

Alle produkter i “Brevordnere og ringbind”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 112 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 112 produkter

Sorter stigende

Hos HUMA finder du et godt udvalg af ringbind og brevordnere til en skarp pris, fra blandt andet Esselte. Vores ringbind kommer i forskellige størrelser som passer til A4 ark og i forskellige farver, som passer til både kontoret og hjemmet. Så uanset om du har behov for et ringbind eller en brevordner der kan indeholde mange eller få antal papir har vi en mappe til dig.

Ringbind og brevordnere et et uundværligt redskab, når det kommer til at holde styr på virksomhedens dokumenter eller papirerne i hjemmet. Som studerende kan det også være en fordel med en mappe til at holde styr på egne noter, samt udleveret materiale.

Til inddeling af forskellige papirer og dokumenter kan vi tilbyde forskellige faneblad og registre, som gør det nemt og overskueligt at kategorisere og organisere. Samtidig bliver det også nemt at finde frem til konkrete dokumenter på ingen tid.

Vores ringbind og brevordnere kommer med en rygetikette der kan skrives på, som gør det nemt at se hvad hver enkelt mappe indeholder, når den står på en hynde blandt andre mapper. Skulle indholdet pludselig ændre sig, kan etiketten udskiftes, så den igen passer med indholdet i ringbindet.

Ringbind eller brevordner?

Den primære forskel på et ringbind og en brevordner har med lukkemekanismen at gøre.

Et ringbind har typisk 2 eller 4 ringe, som kan åbnes og lukkes ved at trække direkte i ringene. Det kan være D-ringe eller O-ringe. Skal du have de samme papirer siddende og har du ofte brug for at bladre i dem, eller måske bruge det til at give kunder med prislister eller andet materiale, er det klart at anbefale at man vælger et ringbind. Det ser både bedre ud præstationsmæssigt og er er nemmere at bladre i.

En brevordner derimod har som oftest en lidt mere avanceret lukkemekanisme, hvor man løfter eller sænker et metalhåndtag for at åbne eller lukke ringene. Typisk for en brevordner er at den kun har 2 ringe, og kan som oftest indeholde flere papirer end et ringbind. En brevordner er udstyret med en metalring på bagsiden, som gør det nemt at få fat i mappen når den står blandt andre, og trække den ud fra reolen. Har du behov for ofte at åbne og lukke, for at sætte nye dokumenter og papirer i mappen, er en brevordner klart det bedste valg.

Du har mulighed for at oprette en konto hvor du kan gå tilbage og se tidligere ordre. På den måde er du sikret at få nye ringbind eller brevordnere i den nøjagtig samme model som du har fået leveret tidligere. Vi har gode priser, men skulle du alligevel finde dine ringbind og brevordnere til en endnu skarpere pris, tilbyder vi prismatch.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler