Opvasketabs

Rigtig mange af vores kunder benytter helt almindelige opvaskermaskiner, i stedet for de mere avancerede industriopvaskemaskiner. Vi har derfor valgt at føre helt almindelige opvasketabs, som tilmeld er svanemærkede for vandmiljøets skyld.

Loading...
Filtrering
product_brand
certifications
Mulige filtre
price
filter_type_opvasketabs
filter_vandoploselig_indpakning
Vandopløselig indpakning
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

8 varer

Sorter stigende

Har man en opvaskemaskine, er det svært at undvære opvasketabs.

Opvasketabs findes i mange forskellige varianter og hos HUMA kan du finde både opvasketabs som er tilsat salt og afspænding (all-in-one), samt almindelige opvasketabs. Derudover kan vi tilbyde forskellige opvasketabs i vandopløselig folie, som sikrer en hurtig dosering uden hudkontakt. 

Et stort udvalg af vores opvasketabs indeholder enzymer og blegemiddel som er med til at opløse fedt og snavs, samt fjerne belægninger fra blandt andet te og kaffe. 

Vælg de rigtige opvasketabs

Der kan være stor forskel på hvilke opvasketabs der er bedst egnet afhængigt af hvor i landet du bor. Vandhårdheden betyder hvor meget kalk man har i vandet og er forskellig rundt om i Danmark. 

Bor man i et område med en meget hård vandhårdhed kan det anbefales at man vælger almindelige opvasketabs kun med sæbe. På den måde kan man selv dosere salt og afspænding så det passer til vandhårdheden i vandet og man derved har styr på mængden som kommer i opvaskemaskinen. Med all-in-one opvasketabs vil man ikke have den samme kontrol og man vil derfor have svært ved at vide hvor meget man skal supplere med ved siden af. Derfor anbefaler vi at man anvender almindelige opvasketabs kun med sæbe hvis man bor i et område med hårdt vand. 

Bor man derimod i et område med normal vandhårdhed, altså blødt vand, kan man med fordel anvende opvasketabs med både salt og afspænding (all-in-one). Derved behøver man ikke at indkøbe salt og afspændning ved siden af, hvilket kan give en besparelse på den økonomiske front. 

Svanemærkede opvasketabs

Uanset om du vælger almindelige opvasketabs eller all-in-one, tilbyder vi på HUMA dig et udvalg af svanemærkede opvasketabs. Det har vi valgt for at kunne tilbyde et alternativ til dig der ønsker at sikre en så lille påvirkning som overhoved muligt på vandmiljøet.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler