Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Flydende maskinopvask

I kategorien her finder du flydende maskinopvask fra blandt andet Sealed Air og Prime Source. Mange af produkterne fås med og uden klor, og flere af dem er desuden miljømærket. Produkterne i kategorien her fås i dunke samt i såkaldte "Safe Packs".

Vi har også refiller til automatisk dosering i doseringsanlæg. Se hele vores udvalg her

Er du i tvivl om, hvilken form for flydende opvaskemiddel som passer til din opvaskemaskine? Eller søger du et specifikt produkt som du ikke kan finde herunder? Ring blot +45 70404500 - så hjælper vi med glæde.

Viser 1-16 af 26 produkter i denne katergori
Viser 1-16 af 26 produkter i denne katergori

HUMA.dk fører et stort udvalg af kemiprodukter til profesionelle opvaskemaskiner, herunder flydende maskinopvask og afspændingsmiddel. Vi har således alt fra billig flydende maskinopvask til dig hvor prisen er i fokus, til kvalitetsprodukter fra Diversey Sealed Air, som opfylder specielbehov med videre. Er du usikker på hvilken type flydende maskinopvask som du bør bruge til din opvaskemaskine, er vi aldrig mere end et opkald væk. Ring blot til os på +45 70404500 og oplys mærke og model på din opvaskemaskine, hvorefter vi glædeligt skal vejlede dig om produkter hertil.