Flydende maskinopvask

I kategorien her finder du flydende maskinopvask fra særligt Diversey og Prime Source. Mange af produkterne fås med og uden klor, og flere af dem er desuden miljømærket. Produkterne i kategorien her fås i dunke samt i såkaldte "Safe Packs".

Vi har også refiller til automatisk dosering i doseringsanlæg. Se hele vores udvalg her

Er du i tvivl om, hvilken form for flydende opvaskemiddel som passer til din opvaskemaskine? Eller søger du et specifikt produkt som du ikke kan finde herunder? Ring blot +45 70404500 - så hjælper vi med glæde.

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 25 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 25 produkter

Sorter stigende

HUMA.dk fører et stort udvalg af kemiprodukter til profesionelle opvaskemaskiner, herunder flydende maskinopvask og afspændingsmiddel. Vi har således alt fra billig flydende maskinopvask til dig hvor prisen er i fokus, til kvalitetsprodukter fra Diversey , som opfylder specielbehov med videre.

Skal du vælge opvaskemiddel med afspænding?

Til maskinopvask kan man med fordel bruge en kombination af måde opvaskemiddel og afspænding. Det giver en hurtig og effektiv rengøring af servicet.

Fordele ved at kombinere maskinopvask og afspænder

Når du skal have vasket tallerkener, glas, bestik og skåle m.m. er et opvaskemiddel designet til at opløse fedt, snavs og madrester. Det går aktivt ind og løsner skidtet mens den skyller servicet rent. Fordelen ved at købe maskinopvask med afspænder er at afspændingen går ind og bryde overfladespændingen på vandet, så vandet og sæben kan trænge ind til selve skidtet. Det er derfor vigtigt at man har en maskinopvask med afspænder. For det virker ikke alene at kun bruge et maskinopvask, da det ikke kan gøre ordentligt rent.

Sådan bruges det

Vask det værste af direkte i en almindelig køkkenvask, så der ikke sidder store madrester tilbage
Start med at fylde maskinen godt op med service, undgå at det står for tæt, så vandet stadig kan skylle.
Maskinopvasken tilsluttes rør/ledninger til selve maskinen
Se at temperatur er korrekt og andre indstillinger
Kør et almindeligt program
Nu er servicet rent

Er du usikker på hvilken type flydende maskinopvask som du bør bruge til din opvaskemaskine, er vi aldrig mere end et opkald væk. Ring blot til os på +45 70404500 og oplys mærke og model på din opvaskemaskine, hvorefter vi glædeligt skal vejlede dig om produkter hertil.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler