Lige nu: Spar 20% på Microfiber viskestykke til vinduespudsning mv. og 10% på vores populære Vinduespudsersæt.

Afspændingsmiddel

I denne kategori finder du afspændingsmiddel. Dette effektive rengøringsprodukt er et must have, når det kommer til maskinopvask. Afspændingsmiddel nedsætter overfladespændingen og modvirker samtidig dannelse af dråber. Det resulterer i en ren og blank maskinopvask med skinnende bestik og tallerkener. Her på siden har vi et bredt udvalg af forskellige afspændingsmidler. Det store udvalg inkluderer bl.a. Svanemærkede produkter.  Skulle du søge et specifikt produkt inden for kategorien, sidder vi klar på + 45 70 40 45 00 til at hjælpe dig.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter stigende

Nedenfor finder du svar på de spørgsmål du måtte have omkring kategorien “Afspændingsmiddel mv.”. Skulle du alligevel ikke finde informationen du søger, bedes du venligst kontakte os på + 45 70 40 45 00.  

Hvorfor anvende afspændingsmiddel?

Langt de fleste ejere af opvaskemaskine kender det. Opvaskemaskinen er færdig med vask, men til stor irritation er dine glas, tallerkner osv., ikke skinnende blanke. I stedet er opvasken stadig våd og belagt med pletter og striber af kalk. Men det er ikke nødvendigvis din opvaskemaskine, den er gal med. Selv de bedste vaskemaskiner kan give mangelfuld maskinopvask. Løsningen på problemet er anvendelse af afspændingsmiddel. Det nedsætter overfladespændingen og forhindrer samtidig dannelse af dråber. Det betyder, at vandet har nemmere ved at løbe af glas, tallerkener mv. Derved efterlades opvasken tør og fri for pletter af kalk.   

Hvilke fordele er der ved køb af afspændingsmiddel hos HUMA?

Der er flere gode grunde til at købe sit afspændingsmiddel hos HUMA. I vores online shop har vi nemlig et bredt udvalg af afspændingsmidler. Uanset om du som kunde køber til begrænset brug i hjemmet eller stort brug i virksomhed, har vi størrelsen til dig.

Vores udvalg har flydende afspændingsmiddel i størrelserne 1, 4, 5, 10 og 20 liter. For at imødekomme vores kunders forskellige behov, er vores udvalg repræsenteret af tre forskellige brands. Vi tilbyder nemlig afspændingsmiddel fra både Prime Source, Sealed Air Diversey og HUMA’s eget unikke mærke. Afspændingsmiddel fra sidstnævnte mærke er, som mange andre i kategorien, udviklet til professionelt brug og derfor mere koncentreret end det, du finder i det lokale supermarked. Det betyder, sammenlignet med udvalget i det supermarkedet, at afspændingsmidlet holder længere tid og sparer dig penge.

Vi tilbyder også flere forskellige afspændingsmidler særligt udviklet til at efterlade en minimal mængde af skum. Et godt eksempel på dette er denne afspændingsmiddel fra Diversey, som udover at minimere skummængden i maskinens tank, også forebygger dråbedannelse og reducere tørretiden. 

Hvordan anvendes afspændingsmiddel?  

Det utroligt nyttige rengøringsmiddel er nemt at anvende. Følg de 5 simple trin herunder og få det blanke bestik og de skinnende glas tilbage.  

 • Tjek først og fremmest om din opvaskemaskine er udstyret med en afspændingsmiddelbeholder. Denne beholder er normalt placeret nær beholderen til opvaskemiddel.
 • Fyld denne beholder med det valgte afspændingsmiddel.
 • Benyt kun den anbefalede doseringsstørrelse. Denne doseringsmængde varierer afhængigt af, hvor koncentreret det valgte afspændingsmiddel er, og kan findes på produktet. Benyt hverken mindre eller mere end den anbefalede mængde. For lidt anvendt afspændingsmiddel betyder et mangelfuldt resultat. For meget anvendt afspændingsmiddel betyder, at der efterlades en unødvendig overflade med rester fra afspændingsmiddel. Fjern derfor også eventuelt spildt afspændingsmiddel, som er røget ved siden af beholderen med papir eller klud.
 • Afspændingsmidlet frigives ved normal vask. Luk derfor den fyldte afspændingsmiddelbeholder og igangsæt vask.
 • Du skulle nu gerne opleve en tør og skinnende maskinopvask det næste lange stykke tid. Når du igen oplever maskinopvask, som ikke er tør og skinnende, er det tid til igen at anvende en dosering afspændingsmiddel.

Husk! Hos HUMA har vi fuld prisgaranti. Det betyder, at du som kunde altid er sikret den bedste pris på markedet. Derudover tilbyder vi mængderabat på hele sortimentet.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler