Spritklude og andre desinfektionsklude

I denne kategori finder du et bredt udvalg af desinfektionsservietter. Desinfektionsservietter anvendes til desinfektion af overflader, og fjerner nemt og effektivt bakterier. Her finder du både almindelige desinfektionsklude, men også klude som er velegnet til blandt andet fødevareproduktion. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00.

Loading...
Filtrering
filter_antal_pr_pakke
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende

Ovenfor finder du alle vores produkter indenfor desinfektionsklude. Det er et nemt og anvendeligt redskab som sikre en god hygiejne.

Reducering af infektion

Ved daglig anvendelse af desinfektionsklude i stedet for almindelig rengøring, er det med til at reducere infektionsraten på steder, som er udsat for mange forskellige bakterier. Desinfektionsklude sikrer at bakterier ikke spreder sig.

Fordele ved desinfektionsklude

En af fordele ved at anvende desinfektionsklude, fremfor desinfektionsmiddel og en klud, er at man efter brug, bare skal smide servietten ud. Desinfektionsservietter er tidsbesparende, da man ikke skal bruge tid på at skylle og vride en klud i arbejdet med almindelig desinfektionsmiddel på spray. Ved at anvende desinfektionsklude skal man heller ikke tænke over om der kommer nok desinfektionsmiddel på overfladen, da kludene har den rette dosering og er nemme at anvende. Dette kan være en fordel, hvis man har mange ansatte og ønsker en ensartethed i brugen af kludene. Desinfektionsservietterne kommer i smarte pakker med genluk, som sikrer at kludene ikke udtørrer og altid er klar til brug.

Størrelser og overflader

Servietterne fås i forskellige størrelser og er især velegnet til mindre og løbende opgaver, som kræver desinficering af diverse overflader. Det er vigtigt at være opmærksom på at desinfektionsklude ikke må anvendes på vand- og syrefølsomme overflader, da det kan virke skadende.

Værnemidler

Det er ikke nødvendigt at anvende værnemidler når man arbejder med desinfektionsservietter, men det anbefales alligevel at man anvender handsker, for at undgå udtørring og affedtning af hænderne.

Desinfektionsservietter til fødevareproduktion

De mest almindelige desinfektionsklude er som regel hvide, men du finder også deinfektionsklude som er blå. Den blå farve, gør desinfektionsservietten velegnet til anvendelse i blandt andet fødevareproduktion. På grund af den kraftige blå farve, gør det, det nemt at se hvis hele eller dele af desinfektionsservietten, skulle blive efterladt på en overflade, eller blive tabt ned i en produktion.

Ønsker du et tilbud på et større parti desinfektionsklude, er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 70 40 45 00 eller mail kundeservice@huma.dk så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler