Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Servietter

Her finder du et udvalg af servietter til snacks, fødevarer, middage og personlig pleje. Servietterne kommer i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Hvis du vil vide mere om produkterne eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller e-mail info@huma.dk hvor vi står klar til at hjælpe.

5 varer
5 varer

Servietter er beregnet til mange forskellige formål. Det kan være i kantiner, ved middage, og generelt til borddækningen fx på restauranter. Udover det, er der så den personlige pleje, hvor man benytter servietter til at fjerne make up, pudse næse i eller hvad man nu vil. Det er et dagligdags produkt, som man bruger i mange sammenhæng. Hos HUMA.dk finder du et udvalg af servietter til netop dit formål.

Hvilken type skal man vælge?

Der findes mange forskellige servietter, der bruges til diverse opgaver og formål. Der findes servietter i mange varianter af farver og mønstre, som der kan vælges mellem. Desuden kan man få dem i forskellige størrelser, så de bedre egner sig f.eks. til en middag eller i lommetørklæde størrelse. Det ser flottere ud med servietter frem for almindeligt papir eller køkkenrulle, og giver borddækningen et ekstra løft. Derudover er servietterne blødere, så det føles mere behageligt at tørre fingre, ansigt og rundt om munden. Uanset hvilken variant man vælger, får man en god kvalitet til en god pris.

Forskellige mål

Servietterne kan købes i forskellige lag, her er 1-3 lags, afhængig af hvilken blødhed og tykkelse man ønsker.  Servietterne fås med fold ¼ , ⅛, begge er gode til brug i kantiner, middage, samt på cafeér. Interfold, gør det meget nemme at lægge sammen på midten, eller tage på af en servietholder, men en allerede indlagt fold. Det vil sige at de er foldet i forvejen, så de er dejligt nemme at lægge op f.eks. til brug til frokost i kantinen og er meget tidsbesparende ved at de allerede er foldet. Til sidst er der også servietter uden folder, så man selv bestemmer foldet.