Telefonsupporten er midlertidigt lukket.

Webshoppen er åben over hele sommeren. Mindre forsinkelser kan dog forekomme pga. COVID-19. Se vores store udvalg af håndsprit og hygiejneprodukter, ved at klikke her

Køkkenruller

Køkkenruller er ikke bare køkkenruller. Vi har varianter fra Tork, Katrin, Pristine og Lambi, som passer til forskellige behov. Hvis du eksempelvis lægger vægt på sugeevne, anbefaler vi de varianter, som er lavet af nyfiber eller har 3 lag. Hvis du går efter en billigere variant, hvor sugeevne og blødhed ikke er relevant, anbefaler vi varianterne af genbrugspapir. Der er således både varianter til private, såvel som kantiner, køkkener og kontormiljøer. Du har mulighed for at købe vores køkkenrulle til engrospriser, da vi tilbyder mængderabat på alle produkter.

5 varer
5 varer

Nyfiber eller genbrug?

Nyfiber fremstilles af nye stærke fibre, som ikke har været brugt før. Modsat bruges der genbrugte fibre i genbrugspapir - også kendt som "basic" og "universal" kvalitet i hhv. Katrin og Tork-terminologi. I genbrugspapir skal der nemlig bruges ikke ubetydelige mængder af lim, for at papiret kan hænge sammen. Dette resulterer i en ringere sugeevne end papir lavet af ren nyfiber.

Ønsker du derfor papir med god sugeevne, anbefaler vi at du går efter papirvarianter lavet af nyfiber. Udover en god sugeevne, er nyfiber nemlig blødere og derfor mere behageligt. Nyfiber har ligeledes en hvidere farve, såfremt dette er vigtigt for dig. Er disse faktorer derimod ikke vigtige i forhold til de behov, som papiret skal udfylde for dig, kan du sagtens nøjes med køkkenrulle baseret på genbrugsfibre eller blandingsfibre 

Hos HUMA.dk sælger vi køkkenruller i både nyfiber, blandingsfibre og genbrugsfibre, som overholder Svanemærkets strenge kriterier. Ved at købe køkkenrulle med Svanemærket ved du, at papiret er iblandt det mindst miljøbelastede papir på markedet.

Papir fremfor håndklæder?

Papir bruges mange steder og med mange formål. Papir er det mest hygiejniske produkt at tørre hænder i, da det kun bruges én gang og derfor ikke medfører risiko for at overføre smitsomme bakterier. Udover at bruge køkkenruller til at tørre væske op med, kan du derfor også bruge køkkenrulle til håndaftørring, såfremt at du ikke har adgang til håndklædeark.

Brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om hvilken køkkenrulle, der møder dine behov bedst, så sidder vi klar med uforpligtende råd og vejledning. Du kan ligeledes kontakte os, hvis du vil vide mere om vores engrospriser på køkkenruller i helpaller. Husk at vi altid giver gode mængderabatter, selv ved køb af ganske få koli. Du kan kontakte os på mailadressen, som du finder i bunden af denne side, eller på tlf. 70 40 45 00.