Håndklædeark

Hos HUMA fører vi et stort udvalg af håndklædeark og papirhåndklæder, fra Pristine, Papernet, Tork og Katrin. Du finder blandt andet håndklædeark i forskellige papirkvaliteter, med dertilhørende forskellig blødhed og sugeevne. Har du ikke i forvejen dispensere til dine håndklædeark, anbefaler vi en af Katrin Hand Towel dispenserne, da de passer til et bredt udvalg af håndklædeark.

Alle produkter i “Håndklædeark”

Vis som Tabel Liste

13 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

13 varer

Sorter stigende

Papirhåndklæder i alle størrelser og kvaliteter

Hos HUMA fører vi et bredt sortiment af papirhåndklæder i forskellige størrelser og kvaliteter, fra henholdsvis Katrin, Tork, Papernet og Pristine. Vores brede sortiment gør at vi kan hjælpe dig uanset hvilket behov for papirhåndklæder som du måtte have brug for. Vores papirhåndklæder passer til gængse papirdispensere på markedet, men vi sælger selvfølgelig også selv dispensere til håndklædeark, såfremt at du ikke bruger papirhåndklæder i forvejen.

Vælg mellem Tork, Pristine, Papernet og Katrin

For at sikre et alsidigt sortiment, har vi valgt at tage 4 forskellige papirbrands ind, hvoraf størstedelen af brandenes papir er mærket med enten det nordiske miljømærke svanen, eller med EU-blomsten.

Håndklædeark er universelt papir, som vil passe i alle dispensere til papirhåndklæder, såfremt at størrelsen er blot er rigtigt. Selv hvis papiret er lidt mindre end dispenserene, vil du ofte kunne genbruge dine dispensere, og blot indsætte en lille adapterplade i bunden af dispenseren. Disse adapterplader stiller vi gratis til rådighed for vores kunder, efter nærmere anmodning.

Om du er mest til papir fra Katrin, Tork, Papernet eller Pristine, er ofte en vane- og humørsag. Mange af vores kunder er således ofte loyale for et givent papirbrand, hvis den pris de betaler er fair, samt at de er tilfredse med papirkvaliteten. På HUMA.dk er du som kunde dækket af vores prisgaranti, som gør at du altid er sikret de laveste priser. Finder du således dine håndklædeark billigere hos en af vores konkurrenter, nedsætter vi altid prisen, så vi som minimum matcher konkurrentens pris.

Tork håndklædeark og papirhåndklæder

Mange brugere af Tork-dispensere, har indgået en forbrugsaftale med Tork, hvor de forpligter sig til at benytte Tork-papir i deres dispensere, inden for en given tidsperiode. Er du omfattet af en sådan forbrugsaftale fra Tork, skal du være opmærksom på, at du sagtens kan skifte leverandør til HUMA. Vi fører alle produkter fra SCA/Tork i Danmark, og kan altid skaffe et givent produkt hjem efter anmodning, såfremt at produktet ikke allerede er oprettet i vores webshop.

Du kan dog også frivilligt bruge Tork-papir, hvis du selv ejer dine dispensere. Som nævnt i afsnittet ovenfor, vil papirhåndklæder fra Tork nemlig også kunne passe i dispensere fra andre papirproducenter.

Størstedelen af Tork’s håndklædeark, er den dag i dag mærket med EU-blomsten. Dette miljømærke sikrer dig, at de papirhåndklæder som du køber er blandt de mindst miljøbelastende på markedet.

Tork deler deres papirhåndklæder op i 3 kvaliteter, henholdsvis Premium, Advanced og Universal. Premium er Torks beste papirkvalitet, fremstillet af 100% nyfiber. Dette sikrer papir som er dejlig blødt, og at papiret har er høj sugeevne.

Papir af nyfiber er med til at reducere antallet af papirark, som skal bruges for at tørre hænderne. Der kan derfor være god økonomi, i ikke blot at vælge de billigste håndklædeark som man kan finde. Her kan man nemlig risikere et højt forbrug af arkene, som medfører hyppigere opfyldninger, samt at skulle tømme skraldespandene i tide og utide, da der jo er flere papirhåndklæder som bliver brugt.

Vi er eksperter i Katrin håndklædeark

Katrin er uden tvivl det papirbrand, som vi har mest viden om og erfaring i. Dette skyldes, at vi sælger flest papirløsninger fra Katrin, og at vi er vant til at navigere rundt i deres forskellige papirkvaliteter og dispensertyper.

Papir fra Katrin har den fordel, at det er svanemærket, hvilket har en smule strengere miljøkrav sammenlignet med EU-blomsten. Er din virksomhed særlig miljøbevidst, kan dette være en god grund til at vælge papirhåndklæder fra Katrin.

Som det også kendetegner vores andre papirbrand, fås Katrins papir i 3 kvaliteter og et hav af forskellige størrelser. Katrins bedste kvalitet af 100% nyfiber hedder således Katrin Plus, mens Katrins mellemkvalitet hedder Katrin Classic, og Katrins billigste kvalitet af genbrugspapir går under navnet Katrin Basic. Du kender nemt Katrins papir ved den grå farve for Katrin Plus, den røde farve for Katrin Classic samt den gul/orange farve for Katrin Basic.

Et typisk navn på et håndklædeark fra Katrin, er bygget op efter formlen papirkvalitet - standsetype - arkstørrelse - antal lag. Et eksempel herpå kunne være Katrin Plus Non Stop M 2. Dette angiver at der er tale om Katrins bedste papirkvalitet, at standsetypen er “non stop”, størrelsen medium, samt at papirhåndklæderne har 2-lags papir.

I forhold til standsningstyper, angiver “non stop” at papiret er fuldt udstandset, mens “one stop” angiver at der er en lille præferering mellem det ene ark du trækker ud af dispenseren, samt det næste ark som du trækker ud af dispenseren.

Billige håndklædeark fra Pristine

Vores papirhåndklæder fra Pristine har nogle af de laveste arkpriser som man finder på det danske marked. Papiret er fremstillet på nye og moderne fabrikker i Sydeuropa, som gør at produktionsomkostningerne kan holdes nede. Samtidig har Pristine ikke noget stort markedsføringsbudget, en masse dyre konsulenter, eller et stort og fint domicil i Danmark. Alt dette gør, at man kan holde priserne nede på håndklædearkene.

Som det både kendetegner vores håndklædeark fra Tork og Katrin, fås papirhåndklæderne fra Pristine i henholdsvis 2-lags papir og 3-lags papir. Men da priserne på papir fra Pristine er så lave som de er, er hovedparten af Pristines håndklædeark fremstillet af 100% nyfiber, som giver blødt og sugende papir.

God pris og høj kvalitet på Papernet håndklædeark

Vores sidst ankommende brand er Papernet. Det er et rigtig godt papir fremstillet i nyfibre som giver en god sugevne. Det ligger i Z-fold, som sikrer en god hygiejne og hjælper med at holde forbruget nede på både håndklædearkene, og på de medarbejderudgifter som ellers måtte opstå ved ofte opfyldning samt tømning af skraldespandene. 

Farvel til c-fold og goddag til interfold

Hos HUMA har vi bevidst valgt at undgå håndklædeark med C-fold, i videst mulig omfang. Selvom at håndklædeark med C-fold er billige at fremstille, er brugsøkonomien ved brug af C-fold håndklædeark nemlig ret dårlig. Dette skyldes at papirhåndklæder med C-fold, ikke dispenseres enkeltvis. Dette betyder, at brugerne af papiret som oftest vil tage et helt bundt håndklædeark op af gangen, hvilket gør at man som oftest vil tage mere papir fra dispenseren, end man egentlig har brug for.

Udover den dårlige driftøkonomi som der er ved C-fold håndklædeark, er hygiejnen heller ikke i top med denne form for papirhåndlæder. Dette skydes, at folk vil røre selve dispenseren, når de skal tage papir ud af den. Hermed vil der i takt med tiden blive opbygget bakterier på og omkring det område, hvor folk tager papirhåndklæderne fra.

Som et bedre alternativ til C-fold, anbefaler vi papirhåndklæder som ligger foldet ind i hinanden. Når man tager et håndklædeark som er foldet på denne måde, vil man nemlig trække et nyt håndklædeark ud, hvoraf halvdelen af arket vil hænge ud af dispenseren, således at man let kan hive fat i det med to hænder, uden at røre papirdispenseren. Disse typer håndklædeark er efterhånden standard, og går blandet andet under betegnelserne interfold, multifold, z-fold, m-fold og v-fold

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler