Pakke med 5 stk. Domestos Fresh WC sticks, til brug i IFÖ toiletter. Den ideelle duft- og hygiejne løsning til dit toilet. Indeholder farve og parfume.

Domestos Fresh WC sticks, Ocean, 5 stk.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
47544-1
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 17:38 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 41 stk.31,25 kr.0% pr. stk.
  • 42 - 83 stk.30,00 kr.4% pr. stk.
  • 84 - 167 stk.28,75 kr.8% pr. stk.
  • > 167 stk.27,50 kr.12% pr. stk.
4.65/ 5
9  Bedømmelser Baseret på 9 anmeldelser
31,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Domestos Fresh WC Sticks Ocean er det perfekte all-around produkt til toiletter. Produktet er fordelagtigt på flere områder da det er nemt at bruge, det modvirker kalk og snavs og giver en frisk duft på toilettet.

Sådan bruger du Domestos Fresh WC Sticks

Er det første gang at du bruger en Fresh WC Stick fra Domestos, så kan nemt komme i gang ved at følge disse fem punkter:

  1. Åben let pakken med 5 Fresh WC Sticks. Tag en enkelt stick fra pakken.
  2. Øverst på dit toilet finder du skylleknappen, som du åbner. Du har nu et hul bag skylleknappen, hvori din Fresh WC Stick placeres.
  3. Sæt skylleknappen tilbage på plads og skyld en gang.
  4. Vandet i toilettet skulle nu gerne have en blålig farve og din Fresh WC Stick er i brug.
  5. Når vandet i dit toilet ikke længere er blåt, er det tid til at anvende en ny WC Stick.

Pakken med WC Sticks bør opbevares i et tørt miljø. Dette vil sikre at optimal holdbarhed og at produktet forbliver effektivt så i længere tid.

Kan Domestos Fresh WC sticks anvendes i alle toiletter?

Domestos WC-sticks er fremstillet i samarbejde med ifö og er derfor som udgangspunkt lavet til anvendelse i ifö toiletter med mulighed for at åbne trykknappen.

Har du dog et toilet med eftermonteret duofresh modul (fra eksempelvis Geberit) vil du også kunne anvende disse WC sticks. Dog skal du være obs på at holdbarheden er noget kortere end i et ifö toilet. 

Modvirker kalk og belægninger

Kalk og belægninger kan danne sig over tid, hvilket givet et øget behov for rengøring. Dette produkt modvirker kalk og belægninger og giver dig dit skinnende toilet tilbage. Produktet sparer dig ikke blot tid i form af mindre løbende rengøring. Det er samtidig også et økonomisk fordelagtigt produkt. Det reducerede behov for fjernelse af kalk og belægninger betyder også, at du sparer penge på rengøringsprodukter såsom kalkfjerner m.m. Domestos Fresh WC Sticks sparer dig tid, penge og giver dig et pænere toilet.

Giver frisk duft

Toilettet er tit forbundet med dårlig lugt. Men sådan behøves det ikke at være. Domestos Fresh WC Sticks giver en frisk duft både i og omkring toilettet. Den friske duft af hav (Ocean-duft) sørger for et indbydende toiletmiljø til dig og dine gæster. M.a.o så sørger WC sticksne for, ikke kun at toilettet er rent, men også at det dufter rent!

Sig farvel til bakterier

Optimer hygiejnen og lad produktet bekæmpe bakterierne i dit toilet. Domestos Fresh WC Sticks har et indehold på 30% anioniske tensider, 5% aromatiske kulbrinter samt parfume. Tensider er det grundlæggende element i vaskemidler. De anioniske tensider har en høj evne til at binde sig til skidt, snavs og fedt m.m. og fjerne dette fra det givne område. Samtidig har de aromatiske kulbrinter en høj organisk opløsningseffekt, hvilket også afhjælper fastsiddende skidt. Dermed fjernes bakterier løbende fra toilettet og hygiejnen holdes i top.

En praktisk duftfrisker

Traditionelle WC-friskere sættes fast i kanten af WC'et. Derfor kan det være svært at nå rundt i hele kanten med en toiletbørsten. Det betyder både at et højere bakterieniveau og lavere hygiejne, men også at toilettet fremstår urent. En anden ulempe med nogle af disse slags WC-friskere er, at de er universelle og derfor passer til alle toiletter. Dermed så doseres der nogle gange for lidt, andre gange for meget af midlet ud i toilettet, og det bliver sjældent fordelt rundt i hele toilettet.

Med Domestos Fresh WC Sticks undgår du dette. Først og fremmest betyder det nemmere forhold for rengøring med toiletbørsten. Dernæst får man et produkt med længere levetid. Det skylles, at produktet ligger i WC-tanken fremfor at sidde i toilet kanten, hvor de mange skyl kan give en ujævn dosering af sæben.

Søger du mere end blot en sædvanlig duftfrisker, er Domestos Fresh WC Sticks er produktet til dig! Køb her på siden og få prisgaranti samt mængderabat.

Produkttype Toiletfrisker
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Domestos
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Domestos Fresh WC sticks, Ocean, 5 stk.
4.65/ 5
9  Bedømmelser Baseret på 9 anmeldelser

Datablade

Produktblad 47544-1

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.